Wednesday, March 19, 2014

WW ::: Roar!!!!

My sweet little tiger....


Tapi hari ni cheeky boy ni x ke nursery. Kena asthma lagi. Kejap lagi ada appointment dgn doktor. Doakan danish cepat baik yer :)

19 comments:

  1. alorrrrrrr hensemnya Danish..

    ReplyDelete
  2. Harimau yang hensem ni. Dengan doa Nabi Ayub, inshaAllah cepat sihat.

    ReplyDelete
  3. warrrrrghhh!!! gawang rimau ni. Cepat sembuh yer Danish.

    ReplyDelete
  4. omel lah harimau nih.... moga danish cpt sihat yek

    ReplyDelete
  5. ok aloh!!!!!cumeynyo tigger ni. heheh mcm blh terngiang2 je bunyi roarrrr yg cute tu. pepepun semoga little tigger cepat2 sembuh ye, amin

    ReplyDelete
  6. Roar!hihi cute danish.oo ada asthma ye?moga cepat baik ye danish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea Ida.. Danish dan Aisyah mmg ada asma… tapi kali ni mcm teruk sikit…. bagi nebulizer pun tak berapa berkesan...

      Delete
  7. salam pagi kamis Nor..lamanyer akak tak pi terjah sini..adik Danish dah betukaq rimau..roar !! hehe
    auntie doakan muga adik danis cepat baik yer..good boy tigger hensem :)

    ReplyDelete
  8. Comelnya. Sorry...Dah lama tak datang sini. Smoga danish cepat sembuh.

    ReplyDelete
  9. hahaha ingat kat adik waktu pg zoo dulu, sibuk nak color muka wat animal tu & ini, pas tu jerit takut bila tgk diri di cermin hehehe

    ReplyDelete
  10. Alololo.. comelnya 'anak rimau' kat Bradford ni! Nape Danish warnakan muka cam ni? Comel alahai, geram rasa nak cubit aje hidung tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni keje cikgu2 kat nursery la MD… mereka belajo pasal haiwan2 dlm zoo gamaknya...

      Delete
  11. Anak harimau dah siap..nak pi terkam sape pulak tuuu..

    ReplyDelete
  12. Aummm.....Auntie versi melayu Danish hehe.... seronok jadinya bebudak nikan bila ada aktiviti gini

    ReplyDelete
  13. Alaa tiger yg manja & encem nie...:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails