Saturday, September 14, 2019

Hai hai hai...

Hai saya Firas.
Mood berblog ummi dah tercicir ke laut agaknya masa kami pergi mandi pantai hari tu.



Aunty yg baca post ni, say "Hai" kat komen.
Bagi semangat sikit kat ummi saya utk berblog.
Thanks aunty.

Firas

7 comments:

  1. Hai Firas..

    Samalah dgn CH Dan suam2 kuku blog Tu hihihi

    ReplyDelete
  2. Hai kakak. Lama x singgah blog kakak cantik nih. salam hari selasa ye.

    ReplyDelete
  3. lama tak tengok pasal si comei akak nih.... akak bizi ye kak...
    akak boleh tak akak tinggalkan nombor hp atau email kt email dana nih
    norhidana@gmail.com
    bulan 10 nnti ada konvo adik kt unisza, kot2 boleh jumpa akak...

    ReplyDelete
  4. alahai Firas.. comey..
    lama tak dengar cerita anak2 ni Nur..rindu rasanya..
    moga rajin menulis semula.. hihi..
    saya pun baru nak start balik ni

    ReplyDelete

  5. Salam kak. Singgah sini ye. Jemput singgah dan komen di blog ibu lala.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails