Thursday, February 20, 2014

Fakta anak ketiga

Thanks pada semua yang beri ucapan utk anak ketiga saya, Danish. Harapnya Danish boleh baca semua ucapan tu bila dia besar nanti :)

Hari ni nak share pasal perangai anak ketiga pula. Check it out...

Saya pun sebenarnya anak yang ketiga. Bila baca tu, ada juga yg sgt kena mcm marah dan sentap dalam diam dan tak suka cerita masalah pada orang lain , dgn kata lain pemendam... Hihihihi

Siapa lagi anak ketiga, angkat tangan?
Anak ketiga mommies ada kaitan ke dgn sifat2 kat atas?

NuKilaN:
 

15 comments:

  1. Bila baca ni sambol membayangkan my adik yang ke-3 tu, ada la sikit2 yang kena, yang marah dalam diam tu mmg yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Delete
  2. banyak ciri2 tu...kalau tak semua mungkin 1 2 tepat..

    ReplyDelete
  3. Saya yang anak kelima ni macam banyak juga ada ciri2 anak ketiga ni, hihi...

    Rasanya kelakuan ibu bapa mmg banyak memoengaruhi anak2.. tu yg ada istilah like father like son.. bapa borek anak rintik, hihim guna pepatah orang putih plak

    ReplyDelete
  4. Nabil pun anak ke 3... sama lah perangai dengan danish... Cepat sentap tu yg tak tahan :)

    ReplyDelete
  5. ikutkan sy pun anak ke3,semua kt kmpg pggil sy maklang..tp disebabkan abg yg no 2 mennggal waktu baby,naik tahta anak no 2 la..apa pun realitinya tetap no 3..


    ada sikit2 la persamaan.:)

    ReplyDelete
  6. Okje anak bongsu....bukan ke tiga.....Dah duk bela TLBD 11 tahun pun masih belum cam sangat perangai dia! Apa punya mak tah hehe .....

    ReplyDelete
  7. Kita ada dua aje anak ni hah :)

    Tapi kalau tengok sikap di atas macam sama aje dengan perangai si Adik. Over-over kekadang ...

    ReplyDelete
  8. Saya anak ke 3...ader jugek yang tekena tuh ...hehe

    ReplyDelete
  9. Sama laa...ad juga prngai dlm 2...saya pn ank ke 3 jgk.. ehehere πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

    ReplyDelete
  10. Memang ade ciri2 tu kat sy heeee

    ReplyDelete
  11. saya anak yang ke 3 jugak adalah sikit-sikit persamaan tu....<_>....thanks for the fact...☻

    ReplyDelete
  12. hehe..kelakar,rasa nak gelak guling2 je...saya anak ke 3..mostly semua kena seperti di atas..hehe...

    ReplyDelete
  13. Mantap Broh
    http://fakta-ararunik.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails