Wednesday, February 5, 2014

WW ::: Orang & Dino

Hasil tangan Danish...
Keluarga kami... ummi, abah, abe, adik dan kakak
Ni pula Danish sedang tunggang Dinosaur katanya...

23 comments:

  1. Oh pandainya danish melukis..mmg ade bakat..:)

    ReplyDelete
  2. terernya danish draw family dio. mmg sama la. heheh!!!nur kena simpan gambar tu utk future reference dio

    ReplyDelete
  3. comel dia lukis...dinasour tu cute sangat pandai lak dia imagine dinasour rupa cam tu..
    danish meh lukis gambo aunti pulak boleh...

    ReplyDelete
  4. hihihi...comellnya Danish lukis... dah pandai lah...:)

    ReplyDelete
  5. imaginasi anak anak... kekadang kita sembunyi gelak tgk lukisan mereka... tapi pujian harus tetap di beri kan...kan

    ReplyDelete
  6. Pandainya Danish lukis gambar abah tu.... ye ke abah dia besar tu Nur ;)

    ReplyDelete
  7. Bijaknya danish. Pandai dia lukis.

    Salam perkenalan sis ☺☺

    ReplyDelete
  8. wahh..slimnye mak die,yang kecik chubby tu danish sndiri ke?huhu,,
    seronok tngok milestone anak2 kan,,anak imm baru pandai lukis bulat2..
    bulat besar ayah,,mami laagii besar bulatnye,,bulat kecik 2 biji, die ngn adik..:)

    ReplyDelete
  9. Pandainya Danish melukis, comel yang dinosaur tu..:)

    ReplyDelete
  10. Amboi slimnya ummi Danish dalam gambar tu. Abahnya memang besar gitu ke, Nur? Hahaha... Kena simpan ni lepas tu sekali sekala bila rindu kat anak-anak boleh belek-belek memori indah nih.

    ReplyDelete
  11. ada bakat melukis nampaknya..boleh tahan beso jugak abah danish ye :)

    ReplyDelete
  12. Lawa lukisan danish ni...tak banyak bulan beza Danish dan Naim kan? Tapi Naim tak minat lagi bab menconteng dan melukis..

    Terima kasih tanya khabar Naim ..banyak dah perubahan hari ni. Nampak makin sihat walaupun blm aktif mcm biasa.

    ReplyDelete
  13. Kira kreatiflah ni....Danish dah pandai melukis hasil dari imaginasinya kan...siap tunggang dinosaur lagi.:D

    ReplyDelete
  14. Comelnya...pandai mereka-reka. Ada bakat tu..sempoi tunggang dinosaur

    ReplyDelete
  15. kehkehkeh..kreatif lukisan danish...nampak la objek di situ hahaahahaha...

    imiginasi kanak2 ni kelako kan ...tak dijangka pun yeak...tak kering gusi layan idea dieorg nie heheheeh

    ReplyDelete
  16. Alololo...pandainya danish lukis... huhuhu

    ReplyDelete
  17. imaginasi yg baik... x tercapai dek akal kan...

    ReplyDelete
  18. Haha...luculah Danish ni...walaupun mcm cendawan tapi ada cerita disebaliknya...bagus!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails