Wednesday, January 9, 2019

Cheshire Oak

Daripada tak tahu nak update apa, meh laa kita up kan entry yang dah bertahun tahun dalam draft.

.
.
.

Selain daripada York Designer Outlet dan Bicester Village, Cheshire Oak Designer Outlet juga antara tempat shopping yang popular kat UK ni...
Memang besar sangat outlet ni...
Antara outlet yang ada...
Saya suka sangat papan tanda lagu ni...
Jauh lagi nak ke London dari sini...
.
.
.

Nota ummi,
Kalau shopping kat sana, mmg boleh rambang mata dengan sale.
Memang harga sale gila2 punya sale.
Rindu weyh!

3 comments:

  1. wah bestnya. confirm penat nak jalan2 pusing2 ni tapi bila excited dengan sales, hilang habis la. hehehehee

    ReplyDelete
  2. bila nk ke sana lg tu kak? mesti rindu suasana sana kan

    ReplyDelete
  3. semoga ada rezeki nak ke Europe lagi before kena apply visaaa..
    cepatlaa tabung penuh !!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails