Thursday, January 10, 2019

Dua pasang arnab

Aina ni kan, suka sgt jeles dgn adik dia.
Adik pakai socks rabbit, dia pun cari socks rabbit jugak.



Jadi, ada laa dua pasang rabbit... satu light pink, satu dark pink.
Satu arnab  pendek, satu arnab panjang... hihihi

Yang socks Firas tu dapat hadiah masa beli tilam rasanya.
Kira aci lah pakaikan socks pink+blue tu kat Firas.. kikiki

NuKilaN:
 

4 comments:

  1. Akak akan duduk uk sampai bila?

    ReplyDelete
  2. permisi min numpang share ya :)
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen judi terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails