Monday, January 7, 2019

Firas dan walker

Kejapnya si baby Firas membesar.
Sekarang dah 5 bulan 2 minggu.
Apa lagi, dah sesuai sgt letak dalam walker.

Jadi saya keluarkan walker dari bawah katil.
Walker dari zaman si abang Irfan.
Irfan.. 04062006... 10 bulan

Dah nak masuk 13 tahun pun umur walker ni.
Tapi, Alhamdulillah.. masih kekal kukuh :)
Bersihkan mana patut dan sedia utk digunakan oleh si bongsu. Firas :)

Tapi kan, tak lama pun Firas boleh guna.
Aina merengek nak naik walker jugak.
Hurm, gitu la kot perangai Aina yang belum puas jadi baby.
Siap pakai romper biar nampak mcm baby.
Huh, siap buat gaya peace lagi.
Geram sungguh dgn Aina si panjang akal ni!

Peace yer, ankle... aunty!

4 comments:

  1. hahahhha kakak aina tak puas naik walker dia pun nk jgk yek

    ReplyDelete
  2. eh..baby baru ke? nampak sangat dah lama tak jenguk sini adehhh

    ReplyDelete
  3. permisi min numpang share ya :)
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen judi terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails