Wednesday, March 9, 2016

WW ::: Goat farm

Gambar sekitar lawatan sekolah Danish ke Goat Farm pada 28 Feb lepas.

Danish and Amirul...



9 comments:

  1. Budak-budak dpt tengok binatang depan mata suka Nur
    Bau busuk pun mereka dah tak kisah.

    ReplyDelete
  2. amboi seronoknya danish melawat kambing..budak2 meman suka la aktiviti camni.tambah2 anak bandar..goat pun tak pernah tgok secara live kan.hehe

    ReplyDelete
  3. Kalau di UK dulu ..
    Binatang ni datang ke Tadika kan Nur..
    Skrg di Malaysia kena pergi melawat ke kandangnya..
    Budak2 kalau dgn haiwan memang suka tak kiralah bau busuk..

    ReplyDelete
  4. seronok laa danish dpt tgk goat live heheheeheh... lieya tertunggu2 gak lawatan kindy dayyan bile ni nur...jgn pi kilang roti lagi sudah ler...hahahaahah....

    ReplyDelete
  5. pengalaman baru ...kami ni pun tak pernah sampai

    ReplyDelete
  6. ada beli susu kambing tak Danish..?

    ReplyDelete
  7. tengok real goat lagiii ... selalu anak-anak tengok goat yg kat tepi jalan jew huhuhuhuhuhuhhhh

    ReplyDelete
  8. seronok ye danish dan kawan2 tu dapat tengok kambing

    ReplyDelete
  9. Akak pergi minggu lepas tapi tak dapat tengong full yg ada lewat petang dan malam je.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails