Saturday, July 25, 2015

Riang ria di tepian pantai

Sejak balik ke M'sia ni, hari ni baru bawa anak-anak main air pantai walau dah berapa kali Aisyah duk sebut nak main air pantai.
Kebetulan ayah saudara datang ke rumah.
Entah mcm mana tersebut depan Aisyah nak pergi pantai, jadi haruslah kena tunaikan janji.
Kebetulan cuaca sangat cantik walau agak panas.

Inilah pantai yang dirindui selama 3 tahun...

 Kan syok dapat santai2 celup kaki di gigi pantai...
 Lepas celup2, boleh terus mandi bila kena ombak!
 Masing2 mula merendamkan badan dalam air...

 Penat berendam, main pasir pulak...
 Kemudian berendam pulak.... gitu lah seronoknya mereka...

Yes, I love his smiling face! 

Tempek juga gambar sepupu saya yang paling kecil... comel, kan?


NuKilaN:
 

10 comments:

  1. omg omg omg.. kenapa I macam still tak boleh terima hakikat u guys dah selamat bermastautin di malaysia huhuhuu, tengok bebudak tu duk main kat pesisiran pantai, macam peliknya, selalu nampak dorang petik2 berry apple semua, tetiba main air pantai. Mana aci...without us?
    Pssttt u guys ganu kat mana? my brother now in terengganu also, posting sana.

    ReplyDelete
  2. amboi seronok main air.pasni no hal dah..boleh la selalu minta umi bawakkan ke pantai kan































    ReplyDelete
  3. Seronoknya dapat main air... :)

    ReplyDelete
  4. Melepaskan impian 3 tahun bermain Di tepi pantai ye nur..
    seronok kegembiraan diwajah mereka tu ;)

    ReplyDelete
  5. Mereka baik2 saja kah sejak blk mesia?! Moga mereka dpt sesuaikan diri... seronok tgk mereka berendam tu. Terasa nak pi cari pantai pulak.. hahaa

    ReplyDelete
  6. bukan main seronok lagi anak2 layan main air dipantai...

    ReplyDelete
  7. Bijen ...pantai apa ke namanya ni?
    Mmg best sungguh ler bebudak dpt main air laut. cuaca pulak tak sejuk mcm kat Bradford... ohhh enjoy sangat

    ReplyDelete
  8. Bijen ...pantai apa ke namanya ni?
    Mmg best sungguh ler bebudak dpt main air laut. cuaca pulak tak sejuk mcm kat Bradford... ohhh enjoy sangat

    ReplyDelete
  9. Hehehe... nak gelak pulak baca entri ni. Nampak sangat 'kerinduan' pada kampung halaman ni. Emak mereka tak berlari-larian di tepi pantai sama ke, Nur? Ke cover tak mahu masuk blog takut lebih ternampak keterujaannya berbanding dengan anak-anak.

    Well, itulah jiwa anak tempatan! Campak kat mana pun, hati tetap kat Ganu gitu yerk :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails