Monday, November 20, 2017

Pizza lover

Dulu masa Pizza Hut buat promosi pizza dengan harga RM5 utk personal pizza, RM10 utk regular pizza, saya adalah pelanggan setia.
Time lunch hour, bila tak ada apa nak makan, terus order online dan pergi pick up sendiri.
Tapi bila promosi tu dah tamat, agak lama juga saya tak makan pizza.. huhuhu

Minggu lepas, anak2 kata nak makan pizza bila balik sekolah.
kebetulan outlet pizza dekat sgt dengan bank rakyat.
Jadi layankan aje permintaan mereka sementara saya tunggu giliran utk tukar kad ATM bank rakyat.
Tapi dengan satu syarat, mereka kena order sendiri.
Saja nak uji, berani tak mereka nak order sendiri pizza.
And surprisingly, they did it!

Aisyah..
Irfan..
dan Danish..
Berangan makan dulu sebelum pizza sampai :)
Tengok, habis licin!

3 comments:

  1. Cepatnya abis, baru nak minta..

    ReplyDelete
  2. Uiii....Mcm real lah gambar yg makan pizza olok olok tu hihi....
    Bila ada promo mana boleh lepaskan peluangkan Bijen. Rugi le.

    Budak budak sekarang tak payah nak risau, confiden level depa mmg padu!..

    ReplyDelete
  3. Takda masalah Nur budak-budak tu nak order pizza. Kalau Danish tak tahu, kakaknya ada. Kalau kakaknya tahu, abang Irfannya boleh uruskan. Lain kali bolehlah Nur turunkan mereka pi makan tiga beradik aje. Uminya diet.Hahaha!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails