Tuesday, February 20, 2018

Happy birthday Danish

Dah lama tak update blog.
Dalam 2 bulan tak menulis, byk yg nak cerita sebenarnya.
Tapi bila buka jer blog, tak tahu nak mula kat mana.

Sempena special day hari ni, rajinkan juga utk menulis.
Kenangan buat anak2.

Hari ni birthday Danish yg ke 8.
Simple celebration dah buat hari Ahad lepas.


Kemudian bawa birthday boy beli hadiah.
Senyum lebar dia bila jumpa hadiah yang diidamkan.
Tapi tak boleh guna lagi, balik sekolah nanti baru boleh buka bungkusan hadiah.

Itu aje la yg nak update.
Harapnya next entry bukan lg dua bulan... Huhuhu

9 comments:

  1. hepi besday danish..moga jadi anak yang soleh, cemerlang dunia & akhirat

    ReplyDelete
  2. AKAK PERATIKAN RAMAI ANTARA KAWAN2 BLOG YG DAH TAK AKTIF...(TERMASUK DIRI SENDIRI JUGAK)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday day danish.dah besar and handsome.sejejap je masa berlalu ye.semoga danish jd anak yg soleh

    ReplyDelete
  4. Simple simple pun penuh meja tu Bijen... kek pun sampai 2 nampaknya hihi... Jemput kawan kawan Danish tak?

    Happy Bezday Danish moga jadi anak soleh kebanggan umi abi ye...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails