Tuesday, April 10, 2018

Happy belated birthday, Aina

Hari Sabtu, 31/3 yang lepas, Aina dah cukup 2 tahun.
Kebetulan Taska Aina dah buat sambutan sekali harung utk anak2 yang lahir dari bulan January hingga Mac pada hari Khamis 29 Mac 18.
Cikgu2 dan anak2 asuhan Taska Al-Kautsar.
 Aina potong kek..
Cikgu juga ada sediakan hadiah utk anak2 yang celebrate birthday.
Ke hulu ke hilir duk bawa hadiah birthday dia..
Ada gaya pensyarah cilik tak?
Baju dan tangan Aina putih2 sebab dia duk main bedak.

Kami tak sempat lagi nak celebrate birthday Aina.
Nasib baik dia belum tahu lagi pasal birthday celebration.
Cuma Danish la asyik duk tanya, bila nak celebrate birthday Aina?
Nanti la, tunggu abang Irfan balik dari asrama.

Buat Aina,
Moga membesar dengan sihat dan ceria selalu.
Jadi anak solehah buat ummi dan abah.
Jadi adik yang patuh dan mendengar kata buat abang2 dan kakak.
Juga kakak yang baik dan penyayang buat adik, eh!


14 comments:

  1. Happy belated birthday Aina. Semoga membesar dengan sihat, bijak dan cerdas. Menjadi muslimah yang beriman dan berilmu tinggi. Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...
      Terima kasih kak cik atas doanya :)

      Delete
  2. anak-anak la yanag paling seronok bila masa hari lahir

    ReplyDelete
  3. Amboii ucapan yg last tu tak menahan nak mengandung lagi tu gamaknya tau!!! Haha....
    Happy belated bezday Aina, moga makbul doa mama....

    Hadiah duk dlm beg, tak nak tunjuk aunty ke Aina apa dlm tu

    ReplyDelete
  4. ehhh..aina nak jadi kakak ke tu? hehehe

    Seronok aina dapat hadiah ye

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir.
    Allah, maaf lah.. lama sungguh dah tak berkunjung sapa ke blog ini. dah besar2 dah anak-anak.
    semoga keluarga ini senantiasa dalam rahmat Ilahi hendaknya

    ReplyDelete
  6. hbelated bday bt aina, moga jd anak yg solehah n berjaya

    hehehe selamatlah, aina tak tau lg psl sambutan bday, klu tak abisla ... mesti dia duk mintak dibuatkan sambutan nya heheheh

    ReplyDelete
  7. hbelated bday bt aina, moga jd anak yg solehah n berjaya

    hehehe selamatlah, aina tak tau lg psl sambutan bday, klu tak abisla ... mesti dia duk mintak dibuatkan sambutan nya heheheh

    ReplyDelete
  8. Kesian aina - bila nak celebrate b/day dia ni...

    ReplyDelete

  9. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  11. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails