Sunday, November 21, 2010

danish @ 9 months

Kelmarin, 20 Nov 2010, danish dah genap 9 bulan
Tak sempat nak update semalam
Ni dia gambar budak yg dah makin besar

muka geram nak ambil kamera ni....
danish belum pandai merangkak
 masih dalam proses nak merangkak
sbb montot agak berat
bila angkat jer montot
terus masuk gear undur
asyik mengundur ke belakang
hehehe
kelakar betul

tp, tu normal sebenarnya
sebab otot tangan danish masih belum kuat
berbanding otot kaki
(terbaca pasal ni somewhere)
irfan dan asiyah pun macam tu jugak
sebelum boleh  merangkak dengan betul
mesti merangkak ke belakang dulu

makan pun banyak sekarang ni
mulut pun dah semakin bising
suka sangat bercakap bahasa baby
bila nak gi jalan naik kereta
dan irfan baca doa naik kereta
danish pun bising sama ikut abg baca doa
sweet kan pengalaman mcm ni :)

dah lama tak bawak danish gi klinik
agaknya, dah berapa kg la danish skrang ni
org kelate kata
danish dah semakin 'atap'
'atap' = berat
org tua2 kelate kata
baby tak boleh kata berat
kena sebut 'atap'
tp sebabnya, saya pun tak tahu
ada sesiapa tak yg boleh beri penjelasan?

dan
my bf journey
lagi 3 bulan utk genap setahun
semoga dipermudahkan oleh-Nya... amin!
caiyok caiyok!

NuKilaN:
 

6 comments:

  1. Insya Allah, moga dipermudahkanNya

    ReplyDelete
  2. happy 9th months danish:)
    semoga perjalanan penyusuan nur dan danish, kepuncaknya:):)

    ReplyDelete
  3. kak mija: tq kak... Insya Allah, working towards that!

    kak yong: sy pun :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails