Thursday, March 10, 2011

sambutan birthday danish

Dalam kesibukan yang amat dua tiga minggu lepas
sempat juga celebrate besday danish
anak anak lain mmg potong kek masa birthday pertama
rasa ralat pula kalau tak belikan kek utk danish

lagi pun hari tu (20/2/2011) sgt bermakna tau
danish genap setahun means my bf journey pun dah genap sethn
Alhamdulillah, syukur sgt pada Nya
diberi peluang utk menyusukan danish selama setahun
Insya Allah, misi ini akan diteruskan sehingga 2 thn
semoga dipermudahkan oleh Nya... amin!

celebrate kecik kecik jer
just beli kek + satu set ayam kfc
tu pun tak berhabisan utk kami berlapan
aik, kenapa berlapan?
hehehe, kami sekeluarga dah ada lima
abah, ummi, irfan, aisyah, danish
campur tok ummi, mak sedara sebelah rumah
and our maid
then, enjoy the piccas...
birthday boy... bila tanya mana gigi
mesti tunjuk mcm ni
kek birthday
sbb nak cepat, 1st birhday pun lupa nak tulis
irfan dan aisyah yang sabar menunggu
anak anak bergambar bersama
NuKilaN:
 

4 comments:

  1. Insya Allah, mg dipermudahkanNya

    ReplyDelete
  2. waa hepi belated besday..

    comel sunggoh si aisyah
    memg kena dengan nama dia..:-0

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails