Saturday, January 7, 2012

siapa nak CD?

Sekarang dalam mode kemas barang. Insya Allah, 13 Jan ni akan bertolak ke Bradford. Flight dari KLIA ke Amsterdam pukul 11.50 malam. Dijangka tiba di Leed-Bradford Airport jam 9.50 pagi waktu tempatan.

Dalam duk mengemas ni, saya ada jumpa beberapa helai CD. Ada yang belum dipakai dan yang dah dipakai. Kalau yang pakai tu, tak pakai lama pun. Mode malas telah menyerang, hihihi.

Ada dua cd dyanaMP dan dua cd rainbow yang belum guna. Siapa bermint nak cd cd ni, saya nak kasi percuma  jer. Cuma perlu bayar kos penghanyaran dalam RM 15. Jika berminat,email kat saya di nbijen@yahoo.com. Siapa cepat, dia dapat :)

Update:: dah ada yang yang berminat... terima kasih Imaan09 :)

NuKilaN:
 

9 comments:

  1. nak..nak..
    klu xde org nak lg laa..
    sy dah email..tq!

    ReplyDelete
  2. ok, akak dah balas email :)

    ReplyDelete
  3. kak nur selamat tiba di sana yek.. jgn lupa update blog utk ilangkan rindu... Ntah nape tiba2 rasa sayu :')

    ReplyDelete
  4. ala..lmbt skit je..huhu ruginya

    nak jugakkkkkk

    akak nak smabung belajar ke?

    ReplyDelete
  5. SALAM..baini..selamat berangkat..nnt rajin2la update blog ye..shima selalu baca..hehe..selamat belajar..doakan shima selamat juga ye..insyaAllah sama2 dpt phd..

    ReplyDelete
  6. dah tak lama lagi masa untuk berangkat ...

    ReplyDelete
  7. salam sis..terima CD nya, Jutaan TerimaKasih..banyak betul..!
    http://imaan09.blogspot.com/2012/01/masyaallahada-10.html

    ReplyDelete
  8. haza: Insya Allah jika masa mengizinkan :)

    rose: nak buat mcm mana, xde rezeki ros. A ah, akak akan further study

    syima: harap kita berdua dapat PhD on time :)

    kak mija: Tq

    kak yong: tu la, dah dekat sangat, tapi byk lagi perkara nak kena settle

    Lea: Tq atas post tu :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails