Monday, September 10, 2012

Photoshoot Raya

Walaupun jauh dari keluarga, kami seolah-olah beraya sakan juga di sini. Ramai kawan-kawan yang buat open house - hampir setiap hari di minggu pertama Syawal :)

Disebabkan raya pertama tak sempat nak ambil gambar keluarga, saya ulang pakai lagi baju raya pada hari raya ke-4. Selepas menghadiri majlis rumah terbuka di rumah kawan, kami terus gerak ke Lister Park untuk Photoshoot Raya. Jom layan aksi anak-anak di sana, check it out!

Kakak dgn gaya saloma
Bermaafan di taman bunga

 Adik dgn sign "peace" konon... ekekeke
 Mereka bertiga posing bersama
Giliran Adik bermaafan dgn kakak pula
Kami juga happy raya kat sini....
 Last posing sebelum balik...

Kenangan raya pertama di perantauan..
Tinggal lagi dua kali utk melaluinya....
Alhamdulillah, kemeriahnya tetap terasa :)

NuKilaN:
 

9 comments:

  1. sportingnya dorang boleh suruh posing bermaafan kat taman hihii...Dah besar sikit nanti payah dah agaknay nak suruh dorang posing camni kat tempat public :-)

    ReplyDelete
  2. Comeynya.. Mcm video clip kanak2 dgn view y cantik,,

    ReplyDelete
  3. LL; Yea jugak tu... Irfan pun mcm dah susah nak suruh posing... Aisyah jer yg paling sporting berposing skrang ni

    Lynd: Kenangan raya kat sini... tak de gambar raya beramai-ramai, tapi ada gambar raya di taman, hehehe

    ReplyDelete
  4. Bestnye kak... Ade dara di situ... :) buat kenangan ni kan...

    ReplyDelete
  5. Walau di mana kita beraya, kemeriahan beraya tu terpulang kpd kita sendiri. Kalau kita bagi jadi meriah, meriah la raya. If not, jd sebaliknya.

    ReplyDelete
  6. sian 'kakak' kan, dia xder adik pompuan ntuk dibuat kawan, ngeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhh!!! ampon nor...

    bagusnya anak2 ni, sporting!!!!

    ReplyDelete
  7. sakann.. enjoy it kak.. nanti dah balik mesia, bukan nk g beraya kt sana lak kan

    ReplyDelete
  8. haza: kenangan tu penting.... gambar kena ada, hehehe

    Unaizah: Yup, that is how we choose... Takkan nak sedih2 depan anak pulak.... ada mereka pun dah dikira nikmat yang sgt besar :)

    kak tini: hahaha, adik perempuan kena tunggu danish besar dulu...

    Lea:sakan minggu pertama jer, lepas tu dah tutup pintu.... ekekeke

    ReplyDelete
  9. Sakan photoshoot raya di perantauan ya...dahsyat sungguh posing Saloma si Aisyah ni. So by 2015 akan balik beraya di Malaysia semulalah yek.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails