Monday, April 7, 2014

Frozen versi anak-anak

Walau dah lama tgk Frozen, sampai ke hari ni Aisyah masih lagi demam frozen.
Jom layan video Frozen versi Aisyah dan Danish...



Tgk si kakak nyanyi, adik pun join sekali....

Ada juga saya download ebook Frozen. Kebetulan boleh download eBook Frozen percuma dari iTunes (tapi utk akaun UK jer). Berkali-kali budak-budak ni duk baca ebook tu. Suka sgt mereka dgn Frozen ni.

Kalau ikat rambut Aisyah sekarang ni, mesti nak stail Elsa jer. Kuat betul pengaruh Frozen, kan?

NuKilaN:
 

19 comments:

  1. Anak-anak memang mudah terpengaruh Nur..
    Seronok tengok adik dgn kakak bukan main lagi:)

    ReplyDelete
  2. hihi...kemain lg dua beradik ni!lagu2 frozen pun menjd kegilaan skrg..

    ReplyDelete
  3. saya sampai sekarang tak tgk² lg...

    ReplyDelete
  4. Sama jer dengan perangai anak2 akak Nur.. semalam seharian menonton CD Frozen ni.. tak jemu pulak tu :)

    ReplyDelete
  5. Umah kami belum kena virus frozen... ;)

    ReplyDelete
  6. Auntie tak tau pun ttg frozen. Baca komen baru tau ;) danish pun pandai ya..

    ReplyDelete
  7. kiut la dorang berdua ni..
    nak cari dvd frozen asyik terlupa jer..sekarang dok demam captain america pulak..

    ReplyDelete
  8. alololololo tomei....
    my girl pun berulang-ulang-ulang kali dah dok tengok citer tu...
    siap dah hafal script & lirik lagu ler...
    tapi syiok gak me layan citer tu hehehehehee...

    ReplyDelete
  9. Alaaaa...tak blh tgk. Kena tunggu lunch.

    ReplyDelete
  10. hehehe.. kemain lagi budak2 ni , sepenuh jiwa tu !

    ReplyDelete
  11. comel sgt..yg si danish tu kemain dia menyibuk tak nak kalah.. pendek kata mmg comellah..:)

    ReplyDelete
  12. alo..lo..comelnya depa ni Nur... hihi.. dah jadi kegemaran ya Frozen ni..:)

    ReplyDelete
  13. Qalesya pun peminat frozen gak... :)

    ReplyDelete
  14. Hari sabtu baru ni beli CD dia....si TLBD pun dah jadi kemaruk....okje pulak tengok mcm layan tak layan....tp bila layan mmg BESTlah Bijen...nanti nk tgk full movie...Mmg patut pun Aisyah suka!

    ReplyDelete
  15. amboi... kemain!! comei pulak tu dua2 ni... hiihihih

    ReplyDelete
  16. Amboi, amboi, amboi dua beradik ni bukan main lagi! Comel aje tengok mereka berdua ber'Frozen' ye!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails