Wednesday, June 3, 2015

WW ::: Ceria di taman permainan





NuKilaN:

 

20 comments:

  1. Bebudak memang ceria klo dpt gi taman. Anak² saya hari² ajak gi taman.

    ReplyDelete
  2. tempat yang paling best untuk budak2..ceria nampak danish aisyah dan irfan

    ReplyDelete
  3. suka tengok rambut aisyah...
    cam pony, comel =)

    ReplyDelete
  4. budak2 memang sangat2 seronok kalau dapat bermain kat situ...tak mau diajak balik..

    ReplyDelete
  5. Seronok diorgdi playground ye kak nur... K.nur lama lagi kat sana?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duk menghitung hari nak balik ni..

      Delete
  6. anak-anak kalo gi taman memang happy sangat derang kan! :)) suka tengoknyaa ..

    ReplyDelete
  7. santai2 yg syiok nur sebab kat sane sejuk.... kat sini panas nak bagi anak main kat luar pun pikir due tiga kali takut demam.....

    ReplyDelete
  8. tinggi jgk lah si anak dara akak bergayut... muke rilex je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dana, Aisyah ni pantang jumpa monkey bar... mula la nak bergayut memanjang...

      Delete
  9. budak2 dengan taman memang tak dapat nak dipisahkan hehe

    ReplyDelete
  10. Danish dah lain sangat la sis, baru jer few months I kurang jenguk, tetiba nah... anak teruna u. hahahah

    ReplyDelete
  11. Btw... playground sana acam ala Maalysia punya eh, macam berkarpet getah all over? Kat sini semua depa lambak ngan pasir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, mostly ada carpet bergetah cenggitu.. Ada juga yg berpasir, tapi yg separate area utk budak2 berkubang dlm pasir tu...

      Ha ah, rasa Danish dah besar sgt... dah pandai bawa diri... hehehhe

      Delete
  12. seronok nya anak2 main taman tu.. atie plak perasan cik kakak tu dah makin tinggi...hihi..
    comel jer depa semua Nur.. ;)

    ReplyDelete
  13. uols countdown 25 24 tu, hari ker bulan? eh jangan la... jangan balik dulu... takder la gang kami kat eropah sini ni... sambung la lagiiiii...please please bitte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, hari ke bulan? ermm.. jap nak fikir... hahaha
      xsir.. xsir duk sini... homesick bedo oh doh ni... miss M'sia like crazy... gitu... bahasa pun KelateLish doh.... hahahha

      Delete
  14. Nampak muka depa mmg seronok sungguh tu Bijen....teringat okje anak anak kecik dulu, pantang tengok playground ni, la ni dah tak heran dan....terasa tuanya kita

    ReplyDelete
  15. Budak-budak dengan taman permainan, memanglah seronok memanjang. Ini kiranya menghayati saat-saat indah di Bradford sebelum pulang ke tanahair tercintalah ya ~_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails