Friday, May 6, 2016

Hari ke 36

Salam aunty...
Nama saya Aina.
Ya... Cuma empat huruf ni jer yg abah saya isi dalam surat pendaftaran.
Hari ni saya dah 36 hari.
Hari ni baru ummi saya botakkan rambut saya.
Ummi sy malas nak update blog sbb internet kat rumah ni slow bedo oh....
Babai...

18 comments:

  1. Assalamualaikum Aina. Semoga membesar bagai juara ye dan rajin tolong ummi nanti. Muah2 dr acik laura. Stay cute lil Aina.

    ReplyDelete
  2. Aina........

    Cute jer achik tengok, rasa cam nak cubit2 manja tang pipi tu..

    ReplyDelete
  3. Dah lahir rupanya...hai baby aina..

    ReplyDelete
  4. assalamualakum baby aina..ringkas dan sedap nama awak..semoga membesar bak johan ye..

    ReplyDelete
  5. tembamnya dia... msti dia selalu kene gomol dek abg n kakaknye...
    simple betul nama tuh...

    ReplyDelete
  6. As salam Aini. Bulatnya pipi awak. Gewam kita tengok ☺☺

    ReplyDelete
  7. Aina?? Macam pernah dengar je nama tu!! Hihihi

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Aina...wah 4 huruf je ikut jejak kakak Aufa..senang ummi nanti nak isi form..hehe..
    Semoga Aina membesar menjadi seorang anak yg solehah, penyejuk mata hati ummi dan ayah ye..

    ReplyDelete
  9. Melampau betul tau umi tu Aina....dah 36 hari baru nak tunjuk awak kan.....
    Apa yg dikerutkan tu....
    Camne abg Danish? Dah pandai dukung lum?

    ReplyDelete
  10. Melampau betul tau umi tu Aina....dah 36 hari baru nak tunjuk awak kan.....
    Apa yg dikerutkan tu....
    Camne abg Danish? Dah pandai dukung lum?

    ReplyDelete
  11. wahhh gebu gebas pipi tu...rasa nk cubit jer.. hehehe

    ReplyDelete
  12. amboi comelnyer aina, pipi tu rasa nak cubit2 je haa

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...sepasang dah anak ko ek dik...homel2 pulak tu...pipi paling tak tahan tengok...kikiki...akak pon dulu berangan gak nak anak sepasang...tapi Allah lebih sayangkan dia...redho dan bersyukur sgt2 dgn ape yg ada ni...

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah 36 hari macam dah 3 bulan Nur..
    Tembamnay pipi - habislah kena gomol kakak dan abang-abang:)

    ReplyDelete
  15. Hai aina..welcome to ummi's blog..comel n tembam sgt. Tak sabar pulan tunggy baby sendiri deliver ni๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  16. Alahai, comelnya baby! Tiba-tiba teringin nak riba! Teringin nak riba aje ya, bukan teringin nak baby lagi ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails