Wednesday, October 26, 2016

Aina @AirAsia

Aina lagi untung dari abang2 dan kakak...
Umur 6 bulan dah naik flight...

Seronok tgk telatah dia dalam flight..
Semua dia nak explore...

Tengok la gaya dia tu... macam dah pandai membaca jer...
Cubaan nak buka food tray...
Si abang pula siap ber"tie" sebab nak hadiri majlis konvo aunty dia a.k.a Cik Nie..
Juga order kids food utk Danish takut dia lapar...
Tapi. end up saya yang kena habiskan... huhuhu

Ni flight nak balik ke KT sebelah malam...
Aina dah ber"pyjama", tapi Danish menten dengan kemeja dan tie...
Seronok agaknya bila ramai orang duk tegur dia hensem... huhuhu

Terpaksa pergi balik hari jer KT-KL untuk attend majlis konvo adik ke-7 saya sebab Irfan dan Aisyah sedang exam akhir tahun.

Tapi kan, memang betul lah orang kata.
Jauhnya nak berjalan dari terminal ke balai ketibaan di KLIA2.

10 comments:

  1. Konvo tu sekali seumur hidup Nur..
    Jadi kena usahakan utk menghadiri kan..
    Tahniah buat adik Nur..

    Keletah sungguh Aina..
    Elok pulak tu tak meragam..
    Ingat nabil dulu masa kecil gi Sabah..
    Dia bantai menangis huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat adik Nur..musim konvo skrg ni kan... Alhamdulillah Aina tak nangis naik flight ye Nur..good girl betul... hehe
    mmg jauh berjalan nak di Terminal KLIA2 tu Nur.. klu ada carry beg, mmg penat gak..

    ReplyDelete
  3. kemain danish...mmg hensem..tie pun menten jek tu hah heheheheehe....

    aina baik nye nur...behave je die..senang nak handle...

    skrang tgh musim konvo...teringat pi konvo husben tahun lepas...ni kene kerah die plak suh sambung phd hahaahahaha..makin botak le laki mak hahahaahah...ape pun tahniah buat adik nur...moga terus sukses....

    ReplyDelete
  4. Danish tak pakai tie pun memang dah hensem apa lagi kalau bertie:)
    Kira ini experience pertama adik Aina dlm flight. Tak meragam tu dah beruntung.

    ReplyDelete
  5. nasib anak2 behave jek.. hee~ kalau anak2 saya mau berantakan..

    ReplyDelete
  6. Kiranya Nur ke KL bertiga aje ke? Nasib baiklah anak-anak berkelakuan baik. Kalau tidak, payah juga nak handle sorang-sorang. Bagus betul Nur ni sanggup bawa dua anak kecil pergi konvo. Kalaulah saya, mesti awal-awal dah kata malas nak pergi. Bukan tak nak beri semangat tapi biasalah malas nak keluar kalau ada anak kecil nih!

    ReplyDelete
  7. Haah jauh kak..penat..kalau dulu brg kat tgn ni berat...sabo je la...haha...

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni memang tengah musim konvo kan Bijen. U mana tu Bijen?
    Yang paling untung tentulah Aina.... dalam perut lagi dah duk dalam kapal terbang haha... SI TLBD tu dah lama teringin nak naik flight Bijen. Entah bilalah nak dapat bawaknya.

    Jauh ek....Tak pernah sampai lagi ke KLIA 2 tuu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails