Sunday, February 26, 2017

Pantang jumpa stereng

Di usia 10 bulan ni, Aina pantang jumpa stereng.
Masa ke Mydin bberapa minggu lepas (erkkk, nampak sgt dah lama peram dalam draf), Irfan la pepandai letak Aina dalam menda alah ni...

Pandai pula dia posing....
Tengok belakang sebelum belok yer dik...
Dah, posing jap empat2... ummi nak snap gambar...
Cubaan kedua pun tak semua tengok kamera.. Grrrr!

Lama juga duk pujuk Aina nak suruh dia lepaskan stereng tu.
Pujuk tak jalan, last2 kena guna juga kaedah paksaan.
Melalak la dia nak tinggalkan stereng tu...
Nasib baik tak lama dia menangis... huhuhu

3 comments:

  1. Wah dah besar dah sikecik ni...
    Budak2 macam tu lah, suka sangat dengan benda alah ni.

    ReplyDelete
  2. Aina ni kalau masukkan kelas driving mesti suka ni Bijen hihi...
    Mak ni melalut jer, tak senonohkan. Mainan keta bergoyang ni dari zaman mak pun dah ada tau. Kalau dtg KL rumah kakak, kakak mesti ajak pergi Ampang Park naik keta ni. Suka betul

    ReplyDelete
  3. Sekejapan je Aina dah besar dah... abg kakak pun dah tinggi2... πŸ˜€

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails