Wednesday, February 8, 2017

WW ::: Random Aina 1





Lima gambar yg atas masa bulan December 2016
Aina dalam 9 tahun bulan masa tu...

Ni gambar yg latest, minggu lepas...
Dah 10 bulan pun..
Dah rajin nak bertatih..
Panjat memanjat pun dah lulus.. selamba jer panjat katil double decker abgnya..
Gaya dah macam budak besar sgt2 dah...


NuKilaN:
 

12 comments:

  1. Lima gambar di atas tu Aina sewaktu beusia 9 bulan kan?

    Comel macam Mek Salleh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. betul la tu 9 bulan... dah edit :)

      Delete
  2. dah nak dapat kaki kan..makin lasak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la, tak leh imagine bila dah dapat kaki...

      Delete
  3. Amboi!! Tak sabar umminya! Aina 9 bulan ditaruk 9 tahun! Akak Aisyah pula bangga pencapaian si adik Aina..citer macam2 pasal kemajuan Aina dlm aktiviti panjat memanjat kat umah.. tapi duk jual mahal gitu aarr..sentuh satu jari pun meraung bagai dicubit! Semoga sihat & aktif sokmo yea Aina.. <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...

      Cer check kot2 kat jari cikno ada "kejutan letrik"... tu yg meraung Aina dibuatnya.. hahaha

      Delete
  4. geram lah ngn si aiyan putih melepak nih...

    tak blh lepa lah kak... klu katil double dacker pun dia dh reti panjat

    ReplyDelete
  5. Rasa kakak memang tiap harilah Aina kena gomol abang-abang dan kakak dia kan.
    Tenogklah ada airmata pun senyum, mana org tak suka:)

    ReplyDelete
  6. Dah makin ligat ni Nur jgn cuai
    Bab memanjat tu lagilah - alahai adik nasib baik ramai yg memerhati.

    ReplyDelete
  7. Bila dah makin besar, nanti kena jaga-jaga. Suka tengok pic dia.

    ReplyDelete
  8. Sekali tenguk mace Tok Ki dia
    Tenguk lagi...macam umi dia masa kecik dulu
    tenguk lagi...mace abang2 dia...kakak dia...abah dio...
    Comel...Ado blako!!!

    ReplyDelete
  9. cumilnya aina..dah makin aktif dia ya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails