Thursday, July 19, 2018

Aktiviti Taska Aina

Mula tahun ni, taska Aina banyak lakukan aktiviti walau dia baru dua tahun.
Jadi nak letak kat blog supaya tak hilang.
Juga sebagai kenangan.

Aktiviti 1
Tema: Main perananb dengan tema raya
Aina belajar buat biskut cornflakes... Nyum nyum!



Aktiviti 2
Tema: Pemakanan
Aina belajar buat pisang coklat :)


Aktiviti 3
Tema: Pergerakan tangan
Aina belajar memasukkan butang ke dalam botol..
Good for motor skills :)




Aktiviti 4
Tema: Sosio Emosi
Aina and friends main air.. Seronok sngat nampak Aina dapat main air :)



Aktiviti 5
Tema: Awal Matematik
Aina and friends menyusun kotak dari saiz kecil hingga yg besar


Aktiviti 6
Tema: Haiwan di laut
Aina buat handprint crab
 Aina: Cantik tak ketam saya?
 Masih lagi tema haiwan di laut, tapi mengenal warna haiwan...

Aktiviti 7
Tema: Touch me!
Aktiviti deria pemahaman dan persekitaran..


Aktiviti 8: Kolaj Ikan...
Aina berada dalm group 1 dan 2 tahun..
Advanced sungguh budak2 zaman skrang, mcm2 aktiviti ada di taska..
Patut la Aina suka sangat bila hantar ke taska :)

NuKilaN:
 

3 comments:

  1. Dah besar aina..
    Bagus ada taska mcm ni kan nurbijen..
    Berkembang pemikiran mereka dan bersosial bersama rakan..

    Comel lah ketam aina..
    Acik yati suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  2. Wah... awal juga taska tu bagi aktiviti macam ni... seronok nampak anak-anak tu semua...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails