Tuesday, August 23, 2011

sambutan ringkas

Disebabkan hari lahir irfan dan hari lahir aisyah jatuh pada bulan puasa pada tahun ni, maka sambutan yang dibuat hanya ala kadar sahaja.

Saya cuma beli sebiji kek dan potong selepas solat maghrib. Sekadar meraikan hari bermakna anak-anak.

Kali ni nak tempek gambar jer... buat kenangan anak-anak nanti :)

Ni kek Irfan, Oreo Ice Cream Cake...
letak enam batang lilin sebab birthday ke enam
lilin tak pasang pun, sebab lupa tulis 6th...

Acara memotong kek oleh birthday boy
diperhatikan oleh aisyah dan danish
danish sedang berusaha nak tanggalkan topi

Irfan posing dgn birthday gift
hadiah ni memang dia yang request
nak origami set... bagus juga utk enhance kreativiti kanak-kanak

Ni pula kek aisyah, mmg dia request nak kek strawberi
so, saya belikan strawberry cheese cake
birthday girl yang sedang makan buah strawberi
lepas makan kek, aisyah tanya, "ummi, mana hadiah?"
saya jawab,"kan ummi dah beli basikal... hadiah hari jadi la tu."
"Alaa... tu bukan hadiah sebab ummi tak bungkus!"
Adoii... hari tu beria nak basikal sebagai hadiah hari jadi
tup tup, nak yang berbungkus pulak...
pening kepala ummi... huhuhu
so, terjadi la adegan mcm ni
birthday girl dengan mulut muncung sebab tak dapat hadiah berbungkus
hihihi... kiut pulak bila tengok balik gambar ni

NuKilaN:

3 comments:

  1. alahai cutenye aisyah wat gitu...hehe.. ummi, lain kali bungkus basikal tu. k baini, besnyo icecream kek tu, beli mano? mujur sy x ngandung, kalo dok konfirm sy suh k baini sipey ko sy ckit...hehe

    ReplyDelete
  2. beli kat ziq jah... loni ziq bakery buka cawangan kat gong badak. hehehe, senang skit nak beli kek, x payah gi KT

    ReplyDelete
  3. lawanyer kek irfan.beli kt ne?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails