Sunday, April 29, 2012

kebaikan susu ibu kepada bayi

Walaupun danish sudah bercerai susu, saya tetap suka baca buku dan artikel bekaitan penyusuan. Tambahan pula, pelbagai buku penyusuan dan keibubapaan boleh didapati dengan harga yang murah di sini. Banyak buku terpakai yang boleh dibeli di amazon dengan harga yang murah.

Hari ni nak kongsi tentang buku "Food of Love" dari Kate Evans. Sangat suka baca buku ni sebab ia banyak ilustrasi bergambar dan penerangannya yang sangat mudah nak faham. Kate menggunkan simple english yang mudah difahami.

Ni salah satu helaian yang menceritakan kebaikan susu ibu kepada si anak'

Bayi menyusu susu ibu adalah lebih sihat.

NuKilaN:
 

5 comments:

  1. betul tu.. rasa2nya baru 3 kali je Alya demam selsema sepanjang usianya

    ReplyDelete
  2. danish pun sama... seingat saya sekali dua jer demam :)

    ReplyDelete
  3. dlm AlQuran pun suh bg susu ibu, mesti laa itu y terbaik..

    ReplyDelete
  4. I like this post... visit us->> Khasiat Jelly Gamat Gold G treating Disease Obat Rematik without side effects.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails