Wednesday, June 25, 2014

Jun tahun berbeza

22 Jun 2013, kami menghadiri majlis hari lahir Khaleef yg pertama...
Hari yang sama juga, Suhail lahir di Bradford Royal Infirmary (BRI).
Keesokannya, kami terus melawat baby Suhail yang baru lahir ni...

Tapi itu kisah June tahun lepas, 2013.
June tahun ni, dua dua dah besar.
Dah boleh celebrate birthay sama-sama..
Kiri Khaleef, yang menyambut birhday ke 2.
Kanan, Suhail yang kali pertama menyambut birthday.
Happy birthday to both of them.
Moga jadi anak soleh yang menyenangkan kedua mak dan ayah :)

NuKilaN:
 

11 comments:

  1. comel-comelnya tengok muka anak-anak ni :)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday...jimat kos sambut kedua2 sekali..

    ReplyDelete
  3. Bukan adik beradikkan ni Bijen...
    Senang nak ingat bila ada peristiwa cenggitu kan....kalau masa baby mmg nampak beza ...dah besar nanti nmpk sebaya jer

    ReplyDelete
  4. Happy birthday untuk kedua2 nya..

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir buat mereka.

    ReplyDelete
  6. huh...macam kejap jer kan, bila compare tengok gambar macam ni memang terasa cepat benar.

    ReplyDelete
  7. happy birthday to both of them! jimat kos sambut birthday same2;)

    ReplyDelete
  8. Hepi besday..saya pun nak celebrate serentak tiga tiga anak sept nanti.

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday for both of them

    ReplyDelete
  10. June babies termasuklah yang mengomen nih. Kah3x.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails