Wednesday, December 21, 2016

Swim suit

Skrang masih lagi dlm mood holiday..
Kali ni jalan2 belah selatan pula..

Nak belanja gambar Aina with her first swim suit...
Bersama dgn abg chik..
Lagi gambar mereka berdua..

Puas hati ummi beli swim suit utk Aina..
Happy jer dia kuak lentang dalam pool...
Yang kelakar, siap tertidur dalam air sbb penat swimming :)

Tapi tak sempat snap gambar sbb simpan phone kat bilik... Huhuhu

7 comments:

  1. Kalau abang cik yg tiap hari mengulek pun geram apa lagi kawan blog umi ni memang geram sangat. Macam dah besar pulak bila pakai swim suit tu kakak tengok Nur.

    ReplyDelete
  2. wah bestnye cuti msia ye kak...happy holidayyyy

    ReplyDelete
  3. Dah besar dah Aina... alololo comei lak tu dengan swiming suitnya...

    ReplyDelete
  4. Dah besar dah Aina... alololo comei lak tu dengan swiming suitnya...

    ReplyDelete
  5. Comey dah aina dengan swim suit tu..
    Dah besar lah tu..

    Akak baru ni gi Goldcoast Morib pun beli swim suit utk Kakak Nabilah dan nabil..
    sebab dah kecil..
    Yang kak nabilah punya turunkan pula kepada Najeeha hihi jimat belanja mama..

    ReplyDelete
  6. haha.... Penat sanagt sampai tertidur. Haibat sungguhlah Aina ni dlm air pun boleh lelap. Kalulah dapat record....mesti kelakar

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails