Wednesday, March 15, 2017

Hari keluarga HIMMAT

HIMMAT singkatan kepada Himpunan Mahasiswa Matematik (erkk.. if I'm not mistaken)
Kelab pelajar yang mengambil kursus matematik.

3 Mac lepas, pelajar beri surat jemputan untuk hari keluarga HIMMAT ni.
Saya suka beri sokongan kepada program pelajar yg macam ni.
Bersantai bersama mereka di hujung minggu.

Tapi yang paling happy, Irfan dan Aisyah.
Ramai yang rajin melayan.
Mereka juga join aktiviti sukaneka yang dijalankan.

Sempat snap gambar masa mereka main bola beracun jer..
Tengok  la Aisyah yang semangat main bola beracun..
Aina dengan Kak Minah...
Kebetulan 3/3 tu birthday kak Minah yg ke 59.. 
Jadi sempat la makan birthday kek... hehehe

Aina yg makin rajin nak bertatih...
Bergambar beramai-ramai selepas majlis berakhir...
Aisyah dan ahli kumpulannya...

Danish mana???
Boleh pula dia tak nak ikut...
sayang nak tinggalkan cerita boboiboy petang Jumaat tu...
Dari dia buat perangai, jadi tinggalkan dia rumah Cik Rah..
Lepas kakak dan abang bawa balik mcm2 hadiah, baru nampak muka dia menyesal...

5 comments:

  1. Hehehe. Sy selalu follow activiti students. Rasa muda gituh.
    Ala menyesal ye Danish? Sabar ye nak

    ReplyDelete
  2. happening ye kak... mcm2 aktiviti jgk tuh...

    amboih2 danish tak sanggup tinggalkan cite boboiboy sampai sanggup tak ikut...
    pastu nyesal... nngis tak dia?

    ReplyDelete
  3. salam kak nur..bestnya buat aktiviti kt tepi pantai..

    heheh tu la danish xnak ikut, kan dah nyesal😝

    ReplyDelete
  4. bestnye aktiviti mcm ni...happy2...dpt hadiah mcm2...ilmu pun dapat.... buat plak kat tepi pantai mcm ni..mmg pakej laa nur...dah mcm hari keluarga plak kan....

    ReplyDelete
  5. Hahahaha kan dah menyesal danish... lain kali ikut je tau... boboboy tu thk kat youtube pun boleh.. hehhehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails