Thursday, March 9, 2017

Cashout dari ShopBack

Siapa kat sini suka shopping kat Lazada atau selalu guna Booking.com?
Angkat tgn sikit nak tengok...

Bagi yg angkat tangan tu, sape pula dah join ShopBack?
Angkat tangan yg lagi satu nak tgk?

Bagi yg angkat dua2 tangan utk soalan kat atas, kita geng... sep sikit!

Bagi yg belum tahu apa tu Shopback, boleh tgk video ni...

atau boleh terus klik link ni...

Dalam kata lain, shopback ni menawarkan cashback bila kita buat pembelian online. Ada la beberapa peratus yg partner shopback tawarkan.

Contohnya, minggu ni kalau beli baju kat Lazada, dapat 11% cash back. Kalau beli baju harga RM50, dah dpt RM5.50 semula. Tak ke untung tu?

Saya mula join Shopback ni bulan Ogos tahun lepas. Sekarang jumlah terkumpul dah RM200+.

RM141 dh ready utk di Payout.

Yes, tak sabar nak dapatkan semua cash yg dah dibelanjakan online :)

Berminat nak join? Sila klik "Nak Join" atau boleh tinggalkan email di komen untuk saya invite :)
Kena klik pada link "Nak join" dan pastikan ada email saya (nbijen@yahoo.com) untuk dapatkan RM5 secara automatik dalam akaun uolz.
Yg baru daftar dapat RM5, yang jadi referral pun dapat RM 5.
Win-win situation org kata :)

Jom kita sama2 shopping dan terima semula cash :)

NuKilaN:
 

10 comments:

  1. wow... bgs jgk nih kak... nk try lah nnti
    macih ye kak kerana share bende best2 gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benda baik, haruslah share... sama2 dapat faedah :)

      Delete
  2. Kakcik ada sedikit 'ketakutan' hendak shopping online...

    Tapi, boleh juga cuba nanti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun pada mulanya sama kakCik.. Tapi setakat ni belum ada masalah dgn Lazada...
      Kalau seller ada buat hal, boleh jer buat aduan kat Lazada.. Boleh dapat duit balik...

      Delete
  3. Tak pernah shopping online lah Bijen. Tak reti weyh....Bukan apa, takut sekali shopping susah nak berhenti pulak kang hihi...

    Bagus jugak tu yeh..... keluar duit, masuk duit...main main pulak ye hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala mak ni.. Dah setiap minggu duk ukur mall.. Takkan online pun shopping jugak...
      Saya ni mmg online jadi pilihan sbb takde mall nak ukur bila hujung minggu... kikikiki

      Eh, mak bukan suka booking hotel ke? Kalau guna Booking.com, boleh la join mak.. Ada juga duit saku yg dapat...

      Delete
  4. waahh..jumlah terkumpul banyak dah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, nampak sgt kaki shopping online...

      Delete
  5. akak jarang sangat shopping online hehehe

    ReplyDelete
  6. Wah... menarik sangat ni. Maknanya kalau kita shopping kita akan dapat duit yerp.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails