Thursday, March 16, 2017

Partner ShopBack

Sambungan entry ShopBack.
Tapi hari ni nak cerita pasal partner ShopBack pula.

Sebenarnya bukan shopping online jer boleh dapat semula tunai.
Bila nak pergi bercuti pun boleh dapat tunai juga.

Kita boleh claim tunai dari partner ShopBack macam Booking.com, Expedia, dan AirAsiaGo.
Kalau tgk Booking.com, dapat semula tunai sebanyak 9%.
Katakan kita booking Family Room dgn harga RM200, dapat semula tunai RM18.
Tak ke untung tu?

Jangan lupa join tau... Klik "Nak Join" untuk sertai ShopBack :)
Pastikan ada email saya (nbijen@yahoo.com) untuk dapat RM5 dalam akaun mommies.

NuKilaN:
 

4 comments:

  1. nnti nk try lah kak... best tu dpt pulangan duit boleh tahan jgk...

    ReplyDelete
  2. Wah, macam menarik je ni... πŸ˜ƒ

    ReplyDelete
  3. ohh kena daftar dululah ek Bijen...Kalau menguntungkan apa salahnya registerkan

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails