Thursday, September 14, 2017

Hari terakhir UPSR

Alhamdulillah, hari ni hari terakhir anak2 Tahun 6 akan berjuang utk subjek Sains.

Semalam kertas Matematik.
Boleh tahan susah kertas 2.
Dengar cerita, terlalu susah hingga ada nak bunuh diri dengan terjun bangunan.
Nasib baik sempat diselamatkan oleh cikgu2.

Apa2 pun, all the best utk Irfan dan kwn2...
Apa pun keputusan, terima dgn hati yg lapang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Semoga Allah permudahkan dalam menjawab soalan Sains pada hari ini...

5 comments:

  1. ya allah, janganlah sampai bunuh diri..
    kesian anak2 stress sgt kot..ada jenis parent yg fikiran exam oriented sgt ni

    ReplyDelete
  2. perrhh macam tu skali ye. kesian adik tu..
    all the best untuk irfan dan kawan2. semoga dapat result cemerlang.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Lega banyak maknye kan. Hihihi

    ReplyDelete
  4. Insyaallah...berkat doa mama keputusan akan cemerlang nanti.
    Ha??? Ada ke sampai nak bunuh diri ? Kecik kecik pun dah pandai nak 'tra'jugak ke?..

    ReplyDelete
  5. moga semuanya diberikan kejayaan yang cemerlang..kesian juga anak2 nih sampai macam tu sekalikan. ye tengok soalan memang agak susahlah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails