Monday, October 22, 2018

Lemau

Makin lama, makin tak tahu nak taip apa bila ada depan keyboard.
Entah la, mood menulis tu memang takdek.

Letak gambar anak2 aje lah buat modal update blog.
Gambar pula dah outdated!
Tapi layan aje lah... huhuhu

First trip Firas melawat Aeon Kota Bharu..


Ni la Aina yang makin banyak cakap.
Ada ker dia pi pakai topi adik dia.
Berangan nak jadi baby katanya.
Rambut tu, yg betul yer.. bukan palsu.
Curly sungguh rambut si Aina ni :)

Ni kat Tesco Kota Bharu...
 Juga first visit Firas ke sana...

Ni masa makan sebelum hantar Irfan ke asrama..
Amboi, bukan main lagi sorang satu order ABC dan bingsu.
Last2, memang tinggal mcm tu jer.
Tak habis.. huhuhu, tak baik la membazir.
Lain kali kena share lah.. jenuh nak habiskan.

11 comments:

  1. Gambar bersama Hainom okje xder ke Nur?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada, tapi malu lah nak tempek kat blog sendiri

      Delete
  2. geram nya nengok rambut aina kak... kerinting mcm megi... comei sgt
    teringat rambut adik dana no 2, kerinting mcm aina ni lah... ramai org duk puji2, kata rambut dia mcm megi hehhee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi mana-mana, mesti orang tegur rambut dia

      Delete
  3. Sukanya tengok rambut Aina tu kerinting spring hehehhe

    ReplyDelete
  4. salam.... comel anak-anak... sweet... apapun, ini pertama kali singgah kat sini.. dah follow juga. jemput singgah blog saya SIS HAWA DOT COM. Terima kasih

    ReplyDelete
  5. Dah lain lain citarasanya, nak buat macamana kenalah jugak order sorang sorang. Nasiblah Aina ngan Firas belum reti mintak. Kalau tidak harus 5 mangkuk bingsu sekali order hahaha....

    Besar ke Aeon KB tu Bijen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Mujur Firas minum susu free jer.. kikiki
      Besar lah jugak, sebab kami tak pernah lagi ukur jalan setiap ceruk dlm Aeon tu...

      Delete
  6. Ohhh dah Ada adik rupanya si Aina..
    Nmpk Sgt akak lama duduk menggua hahaha..
    Samalah dgn anak akak suka oder sorang satu lps tu tak habis 😪

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails