Tuesday, September 16, 2014

Keyword hari ni

Bila buka Nuffnang, selain dari check sama ada sen bertambah, ada BE yang menari-nari atau tidak, saya suka tgk keyword yang orang cari kat blog.

Tapi kelakar pula tgk keyword hari ni....
Yang paling banyak hit, "Lawak budak nak UPSR".
Tak pernah pula up entry pasal tu.
Macam mana pula boleh dapat byk hit sebab tu.
Ke sebab entry "Soalan bahasa kelate" tu?

Btw, terima kasih UmiAlya sebab jawab 9 dari 10 soalan tu.
Walau pun bz, sempat lagi jawap soalan yg mencabar minda tu.

No 9 tu terlepas pandang kot (Jawapan A)...
Saya pun setuju dengan semua jawapan akak kecuali no 8.

Kalau saya pilih jawapan "D". Hihihi, kerete prebek sapuh tak amik ore hok nok gi Amareka. Nak kayuh basikal pun sah2 tak sampai.

Ke akak tertukar soalan 9 tapi tertaip no 8?

Apa pun, Umi Alya tetap layak dapat A... Tak gitu??

NuKilaN:
 

15 comments:

  1. Mcm2 keyword ado..hihi..ttg upsr ni mmg hit lah skrg. ..byk jg betul jawapan umi alya tu...:)

    ReplyDelete
  2. Mcm2 kan keyword tu. Ada yg x patut2 pun muncul :)

    ReplyDelete
  3. Mcm2 kan keyword tu. Ada yg x patut2 pun muncul :)

    ReplyDelete
  4. upsr tengah hot isssue sekarang...hihi

    ReplyDelete
  5. Nice information, many thanks to the author. It is incomprehensible to me now, but in general, the usefulness and significance is overwhelming. Thanks again and good luck!

    PIC Scheme Singapore

    ReplyDelete
  6. UPSR. tu kan hot isu Nur.. tentu ramai org cari kan.. rajin umi alya jwp soalan tu.. byk pulak betul tu ;)

    ReplyDelete
  7. Kadang2 memang pelik2 je katakunci yang dicari... :)

    ReplyDelete
  8. Kadang-kadang memang pelik bila tengok keywords ni. Saya pun jadi konpius kejap :)

    ReplyDelete
  9. akak terlepas pandang soalan no. 8, baru baca, ingatkan dah jawab semua..

    sebenarnya jawapan No. 8 tu adalah soalan No 9..

    betul le tu, jawapan tak logik tentunya Amareka..

    ReplyDelete
  10. keywords mmg macam2..gelak sendiri je kalau terjah nuffnang tu

    ReplyDelete
  11. hahahaha yer..saya pun rasa jawapan nombor 8 tu D, tok sapa amarika kito kalu gateh sikka pah ceghoh pung.

    ReplyDelete
  12. Glemer weyh blog ni.....Jarang sangat OKje check Bijen pasal keyword ni....agaknya kosong kot haha....Tak mesra SEO sungguh blog mak tu...
    Awak tu apa kurang sempat lagi berkiuz bagai walaupun sebok ngan penyelia hehe

    ReplyDelete
  13. lieya pun kalo sekodeng keyword boleh tegelak sorang2...ntah ape2 di searchnye .... tapi takpe nur at least berguna tuk naik kan trafic blog kite ekekekekeke...

    alamak kalo lieya mmg surender laa nak jawab...lieya ni name jek penah dok klate 10 tahun nur...tapi mmg tak reti langsung kecek klate heheeheheh

    ReplyDelete
  14. Saya kalu fail la... tak paham satu pun... husband saya org ganu... kalau blk kg dia... saya hanya angguk n senyum ayu je... sebab satu pun tak paham... hahhahaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails