Monday, August 9, 2010

selamat hari lahir, Irfan!

Happy birthday to you...
Hepi birthday to you....
Hepi birthday to Irfan....
Happy birthday to you!

Rasanya malam  ni baru boleh nyanyi lagu birthday ni kat Irfan. Mulanya plan nak celebrate kat school jer, tapi Irfan pulak tak nak. Dia nak celebrate kat rumah. Ermm, apa apa aje la... nanti kita potong kek kat rumah jer la... jimat budget! hik hik :)... jom layan gambar gelagat birthday boy pagi tadi...

 Lepas Irfan siap mandi.... saya bersiap kat dapur, ingatkan dia terus bersiap pakai baju sekolah. Tapi, sempat lagi sambung tidur... ZzzZzZzZZzzz
Bila saya kejutkan Irfan utk makan roti sosej, nasib baik terus bangun. Memang Irfan suka sangat sarapan dengan roti bersosej....
Tanpa buang masa, terus makan roti tu.... aummm!
Berselera betul Irfan makan roti sosej yang saya sediakan. Lepas makan roti tu, ada ke patut Irfan minta donut pula... huhuhu! Nanti esok, umi buatkan donut pulak utk irfan.... Ok la, semoga Irfan jadi anak yang soleh dan jadi abang yang baik kepada adik adik!

2 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAY IRFAN..
    SEMOGA IRFAN SIHAT, CERIA & MENJADI ANAK YG SOLEH

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails