Wednesday, February 6, 2013

WW ::: T-Rex!


Saya gelak sorang2 bila baca kisah T-rex ni... Irfan, Irfan!
Even dah keluar topic, tapi masih dapat stamp "Good homework award".

NuKilaN:
 

18 comments:

  1. ha3.. ylh.. cikgu hargai hasil kerja dia

    ReplyDelete
  2. Hehehe... cantik jugak T-rex tu..

    ReplyDelete
  3. tergelak gile baca kisah t-rex irfan nie..lawak tuh...tp lukisan mmg ade gaya..:)

    ReplyDelete
  4. kih kih lucu irfan..tp cantik hasil kerja dia.

    ReplyDelete
  5. laaaa tergelak liya baca kisah T-Rex irfan ni kak.. ayat dia pun jujur ikhlas je bunyinya... hehehe

    ReplyDelete
  6. I no like trex if they eat me??? hahaha hahahhaa hahahaa

    ReplyDelete
  7. Suka sebab t rex tu besar tapi tak suka jika t rex tu makan dia... Sangat jujur .... Gud for him.. :)

    ReplyDelete
  8. rajin dan usaha yang penting....
    comel

    ReplyDelete
  9. Bagusnya teacher dia org ... sentiasa beri yg positif

    ReplyDelete
  10. haha...geli perut jugak bace cerite T-rex irfan ni...;)
    dapat award tu...well done!

    ReplyDelete
  11. Asal sggah blog nur mesti nak baca balik karangant-rex ni hihi

    ReplyDelete
  12. hehehe..comelnya dia buat karangan..

    ReplyDelete
  13. kak tini: tu la, as part of support :)

    RH: Bab melukis mmg boleh harapn sgt Irfan ni

    Anis: lot of laugh too :)

    ummuaidan: tang lukisan selalu boleh puji :)

    Mimi: kan?

    saly: Boleh la, tapi tulisan tu dah berapa kali tegur biar cantik sikit

    Liya: ayat ikhlas dari hati kanak-kanak, ekekeke

    Nastyna: Yg last tu la paling tak tahan hingga mak dia gelak guling2

    ReplyDelete
  14. myfreeminded: budak2 mmg penuh dgn daya imaginasi :)

    Aisy: berperang juga nak siapkan homework, tapi nasib baik homework hujung minggu jer :)

    Kak yati: yup, selalu ada encouragement yg positif :)

    PC: sistem kat sini selalu beri award kat student :)

    Anis: sila la baca dan guling2 lagi... ekekkeke

    Mama Rey: boleh la sikit2


    ReplyDelete
  15. hahaha.. imaginasi budak2 ni kdg2 melucu kan..:)

    ReplyDelete
  16. dah la selalu tanya saya, "Ummi, kat UK ada dinosaur tak?"... Hahaha, dia ingat dino tu betul2 wujud!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails