Friday, March 1, 2013

Notty Faces

Entah dari mana Aisyah belajar buat mcm2 muka bila bergambar
Tapi layankan ajer....

Juling 
Poyo
Alien???

Teringat dulu masa kecik dulu..
Kalau buat muka mcm tu mesti kena marah mcm ni...
"Muka dah cantik, mana boleh buat mcm tu... kalau terus jadi macam tu, ha baru padan muka"
Terus tak buat dah!

Sebab tu bila Aisyah buat saya cuma layankan saja
Budak umur Aisyah sedang bereksperimen dgn memek muka
Ada berani tiru mcm Aisyah? ekekkeke

NuKilaN:
 

19 comments:

  1. Hehehe..nakal aisyah nie...rsnya zaman kecik2 dulu skua wat mata jling tu..:)

    ReplyDelete
  2. pandai pula dia julingkan mata :D

    ReplyDelete
  3. Comel ape buat macam ni...sesekali bereksperimen dengan mimik muka..

    ReplyDelete
  4. hehe...muka dia ni macam Bijen ke? cer tunjuk gambar sefamily.... nak compare hehe...

    Budak2 buat muka gaya apa pun tetap come!

    ReplyDelete
  5. hehe comeynya aisyah...mmg kanak2 umur tu tengah banyak bereksperimen dengan pelbagai benda disekelilingnya hihi...

    ReplyDelete
  6. ummuaidan: Kan? rasa mcm best jer bila boleh tgk hidung sendiri masa julingkan mata :)

    Nadiah: hehehe, hobi terbaru tu...

    FA: tu la, terus capai kamera snap gambar ni :)

    Dini: hehehe, ntah dapat inspirasi dari mana pun tak tahu :0

    RH: ekekkekeke, kan?

    OKJe: Aisyah ni ikut muka abah dia... kakak ipar kata, fotostat muka abah dia sekali dgn peel... ekekkeke

    TJ: Tu la, semua benda nak cuba... bukan main seronok bila dapat julingkan mata :)

    ReplyDelete
  7. Hehe pandainya Aisyah julingkan mata dia..sy pon tak reti, tade skill julingkan mata :D comel la bila ank2 buat memek muka kan..kelakar! ;)

    ReplyDelete
  8. ooo, tak semua orang pandai julingkan mata ek? hehehe, bakat juga rupanya... ada sepupu dia, siap pandai gerakkan telinga.... kelakar sgt!

    ReplyDelete
  9. Hahhaha Aisyah...Aisyah. Never fail to put a smile on my face whenever I read about her (about ur other kids also I smile but I am more into girls :P opss) Thanks dear tika hati gundah gulana.

    ReplyDelete
  10. budak2 mmg suke explore pkara baru. aisyah tetap nmpak comel.

    ReplyDelete
  11. Nastyna: You're welcome... lepas ni xmo sedih2 lagi :)

    Neo Lopah: dah panjang akal, mcm tu la... ada2 jer benda baru nak buat :)

    ReplyDelete
  12. Hehehe... Anak yg no 2 pun camtu gak. Dia akan buat yang dia suka, dan saya layan je. Rasanya bila kita bagi support kat dia untuk dia cuba buat apa yang dia suka (selagi tak membahayakan diri mereka), ia akan menambah tahap keyakinan diri diaorang.

    ReplyDelete
  13. myfreeminded: Setuju... ia membina keyakinan dalam diri anak-anak.. lagipun tak memudaratkan pun :)

    NoEn: and cute jugak.... hehehe, siapa lagi nak puji kalau bukan ummi dia (pinjam ayat NoEn)... hihihi

    ReplyDelete
  14. kalau kita yang dah berumur ni buat gitu mmg pelik la... hahahah tapi budak2 macam aishah tak pe la... masih nampak comei... heheh

    ReplyDelete
  15. Hahaha, saya baca komen Nora sambil imagine muka saya mcm tu kat cermin... mmg sgt buruk, ekekkeke

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails