Wednesday, March 13, 2013

WW ::: Best friend

My future best friend...




"A daughter is just a little girl who grows up to be your best friend."

NuKilaN:
 

23 comments:

  1. gmbr yg bwh sekali tu kenapa ye??huhu

    ReplyDelete
  2. haah..seronokkan..anak2 n husband juga bestfriend kta..

    ReplyDelete
  3. Aishah: Tu dah habis gaya... puas senyum dia buat muka mcm2.... gitu la jadinya... huhuhu

    mama Ila: betul tu Ila...but only women understand women, hehehe, kadang2 lelaki susah nak faham org perempuan :)

    ReplyDelete
  4. ye.. nnt mmg kita harapkan anak pompuan jd bestfren kita

    ReplyDelete
  5. agaknya besfren ummi nie muka cam umminyer yer ..kang bila dah besar lagi sronot..taknak tambah bestfren lagi ker umminyer..heheh

    ReplyDelete
  6. Emmm... saya akan ada 3 bestfren in future lah yek.. hehe

    seronok melayan keletah nak2 yang bermacam2 tu kan.

    ReplyDelete
  7. comelnya..kan xsabar nk tunggu alya besar..leh jadi kawan

    ReplyDelete
  8. it's true especially bila ada the one and only daughter :-)

    ReplyDelete
  9. Or our fashion critics. hahahhaa cant wait for JJ to grow up to be one.

    ReplyDelete
  10. tulah.... kadang tu terfikir2 jugak nak menjadi best friend semampu boleh kpd anak remaja OKje tu ....emmm
    kena googlelah cam ni...
    Bila kita dah berada dalam situasinya , susah jugak tau Bijen

    ReplyDelete
  11. Hopefully la. syukur la ada doters alhamdulillah. Pretty la Aisyah ni..;)

    ReplyDelete
  12. Kak Nurul pun dah ada sorang buat bestfriend dan tgh belajar nak memahami dirinya.

    ReplyDelete
  13. comelllll aisyah... :) seronokla k.nur ade bunga kan.. haza punya best fen sok jadi bodyguard ibunye.. :)

    ReplyDelete
  14. "A daughter is just a little girl who grows up to be your best friend."----> I LIKE THIS QUOTE!:)
    like 1000x boleh?hihi;p

    ReplyDelete
  15. Lea: Tu la, tak sabar nak tunggu dia besar :)

    FA: hehehe, Tq :)#

    ummuaidan: salah la tekaan tu... kakak ipar kata, muka Aisyah copy paste muka abah dia... bukansetakat muka, perangai pun sama... Teringin juga nak tambah lagi sorang, nanti jadi dua pasang :)

    MFM: Untung best friend ramai2 ni... Aisyah mmg suka posing, pantang tk ummi dia pegang kamera, hehehe

    NoEn: Kan? sekrang pun dia la yg paling suka bercerita... especially pasal mimpi, mcm2 jenis mimpi dia duk cerita :)

    LL: sama la kita, seorang jer anak perempaun penyeri hidup :)

    Nea Lopah: Tu mmg hobi dia, mcm2 gaya dia buat

    ReplyDelete
  16. Nastyna: Ala tak nak fesyen ctitics, nak fesyen buddy... hehehe

    Okje: Tu la, anak-anak Okje dah besar2.. saya pula tak tahu la macam mana nasib bila dia besar nanti... Harapnya boleh jadi kenyataan :)

    Izu: Alhamdulillah, ada juga anak lelaki dan perempuan... Tq Izu, anak2 Izu pun apa kurangnya :)

    kak Nurul: Saya pun sama... Anak kak Nurul pun dah besar, mesti pendekatannya lain sikit, kan?

    Haza: tak pe, bodyguard Haza pun ramai :)

    PC: hehehe, saya pun suka bila baca quote ni, sebab tu letak dalam blog

    ReplyDelete
  17. budak2 sekarang ni.. bila depan kamera je macam2 aksi hehe pandai je diaorg bergaya

    ReplyDelete
  18. Fairus: Takde best friend tapi ramai bodyguard.. Insya Allah, ada la rezeki dapat gegirl pulak, amin!

    Liya: Hehehe, tu la.. kemain lagi suruh kita tangkap gambar bila kita pegang kamera :)

    ReplyDelete
  19. ooo betul.. betul.. setuju dengan note akhir tu...

    ReplyDelete
  20. zahra dengan saya tak blh jadi best friend asyik gaduh je...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails