Wednesday, August 28, 2013

WW ::: Merah, putih, kuning, oren

Si merah...
 Si putih...
 Si kuning...
 Si kuning dari pandangan sisi...
 dan si oren....

Mcm biasa, jangan tanya nama bunga-bunga ni tau!

NuKilaN:
 

20 comments:

  1. Bunga ini dekat M'sia pun ada Nur. Cantik bila sedang meriah berbunga banyak-banyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo, yeke? bunga ni sesuai dgn cuaca panas.. berbunga menjadi-jadi masa summer :)

      Delete
  2. Subahanallah... cantiknya Nur... dah musim bunga yer Nur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrang penghujung musim summer.... macam lama jer musim panas tahun ni... tapi takpe, summer mmg best sbb ada matahari :)

      Delete
  3. Replies
    1. saya pun.. tu terus snap gambar tgk bunga comel2 ni :)

      Delete
  4. Replies
    1. Kan? rasa nak kutip nak letak kat telinga.. hahahhaha

      Delete
  5. subhanallah...cantiknya bunga2 tu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg rasa geram.... terus capai kamera :)

      Delete
  6. Subhanallah... cantiknya ciptaan Allah... suka... suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Nora.. mcm2 kaler dan corak bunga boleh jumpa masa summer ni :)

      Delete
  7. Kalau petik letak dalam vase kat rumah hari hari pun cantik Bijen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, kena cari vase satu.. boleh petik bunga2 ni :)

      Delete
  8. ya allah cantek2 nye bunga2 tu kak !





    slm kenal :)

    ReplyDelete
  9. Senang hati melihat keindahan ciptaan Allah.. Lawa semua bunga bunga tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mata pun segar tgk bunga2 cantik ni :)

      Delete
  10. Yang putih tu I paling suka, I selalu panggil little daisy.. suka hati jer kasi nama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun nak panggil little daisy jugak la bila anak2 tanya... hihihi

      Delete

Related Posts with Thumbnails