Friday, March 21, 2014

Kali pertama dapat BE berjujuk

Dah lama tak jenguk nuffnang...
Tak sangka nuffnang nak beri surprise....

Kali pertama dapat BE berjujuk mcm ni. Sebelum ni paling banyak pun 3 BE jer duk menari riang. Kali ni dapat lima sekali gus. Terima kasih Nuffnang!

Terima kasih juga pada kawan2 yg selalu berkunjung walau mood berblog skrang ni dah makin suam2 kuku. Dah nak masuk akhir bulan Mac, tapi baru ada 5 entry utk bulan ni. Mmg mmod berblog bulan ni sgt2 ke bulan.

NuKilaN:
 

16 comments:

  1. Assalammualaikum.. wah.. beh nyer.. tahniah...

    ReplyDelete
  2. Duk tunggu jugak manalah pergi mommy Bijen ni....rupanya semangat merudum hehe...
    Tahniah yeh....mmg berjujuk sangat dah tu...

    ReplyDelete
  3. Wahh..congrats Nur! Earnings pun berjujuk nanti :D

    ReplyDelete
  4. haha...akak kira ok lagi. cuba tengok blog nadiah tu....bulan lepas langsung tak ada entry baru..hihi..tapi nadiah tak letak nuffnang. nak letak sampai ke sudah tak letak :p

    ReplyDelete
  5. tahniah...lepas ni rajin2 lagi update entry..

    ReplyDelete
  6. bila dah dikreditkan,berjujuk pulak pitih hehe

    ReplyDelete
  7. ohh patutlah lama tak muncul..baru balik dr bulan yer Nor :)
    anyway tahniah..akak baru jer nak stat menabung hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah,nor..bestnya nor dpt gak g kebulan...!!hihi..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezki...byk tuh..blog sy nie sunyi jer tak dpt CPUV lg tahun nie...huhuhu..

    ReplyDelete
  10. wah bestnya..lepas ni mood tk boleh kebulan la..byk tu dok menari2..rerajin sikit update.hehe

    ReplyDelete
  11. Wah...bertingkek-tingkek tu. Tahniah ☺

    ReplyDelete
  12. Wah..bestnya ..masyukla duit tu..

    ReplyDelete
  13. Tahniah sama mcm sy dpt..nuff nak tebus balik sbb bln feb lgsg xde be

    ReplyDelete
  14. Mood dah jauh ke bulan padanlah lambat nak sampai keterujaannya. Padanlah sekarang ni jarang nampak Nur update blog. Ingatkan tengah sibuk dengan pelajaran. Saya pun jarang check NN ni. Ada juga BE tapi macam tak excited pulak. Entahlah mengapa ...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails