Monday, March 24, 2014

Sejuk lagi....

Dah nak hujung bulan Mac. Walau dah masuk spring dan bunga- bungaan dah mula keluar, tapi suhu masih lagi bawah 10 degree. Malam tu kadang2 drop ke negatif. Grrrr, mmg sejuk!

Ni ramalan cuaca sepanjang minggu ni...
Sedikit lega bila suhu sebelah malam makin meningkat. Yg simbol snow pada hari Khamis nanti mmg x boleh percaya. Ramalan cuaca pun pening dgn suhu x menentu akhir2 ni.

Tapi Alhamdulillah walau suhu masih sejuk, matahari tetap keluar menyinar. Tempek gambar pagi ni yg saya baru snap sebelum tulis entry ni....
Harapnya cuaca cerah bertahan hingga ke petang. Nak buat keje pun happy bila matahari menyinar mcm ni :)

15 comments:

  1. sejuk nyerrrrr....

    kuasa Allah... wpon sejuk namun matahari tetap garang bersinar.... Subhanallah...

    ReplyDelete
  2. tulah, harap sunny harini sampai ke esok lusa minggu depan. huhu

    ReplyDelete
  3. yang penting sunny kan, sini pun pagi tadi 4 degrees, sakit tulang belakang saya bila sejuk.

    ReplyDelete
  4. terbayang2 kesejukannya walau matahari bersinar...nyaman je...

    ReplyDelete
  5. Klu sy mmg dah mengigil ni Nur... kekadang kat opis ni pun dah terketar tgn sebab sejuk sangat...huhu..
    harapnya mentari bersinar ya...:)

    ReplyDelete
  6. Eee..2 degrees memang sejuk ke sum2 tulang lah tuh jwbnya..wpun sunny tp sejuknya masih tak dpt menandingi kepanasan tuh kan..:)

    ReplyDelete
  7. Sejuk betul tu Nur.. akak kalau kat rumah buka aircond pun tak tahan 16c tu :)

    ReplyDelete
  8. aduhai,... mcm mana dapat membiasakan diri dgn suhu mcm ni, kalau KA duk bergebar spjg hari nilah jawabnyer hehehe

    ReplyDelete
  9. kami kat sini kepanasan....huhuhu

    ReplyDelete
  10. Kalo sy nih berlapis lapis bju sy pakai

    ReplyDelete
  11. Sekali sekala sejuk memang best tapi kalau sokmo sejuk gini tak tahan juga saya.

    ReplyDelete
  12. Bestnya Bijen....walaupun matahari menyinar tapi masih sejuk . Ni kalau tunggu result anak sure menggigil 2x ganda ni hehr...

    ReplyDelete
  13. Kat KL ni tak sejuk mana pun malam. Tidur dengan penuh 'kepeluhan' lagi adalah... Saya tak tahan sejuk, mahu nanti kaki cramp lagi. Nanti balik Malaysia bolehlah berjemur aje ye....mesti rindu masa tu cuaca bersalji gini.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails