Thursday, November 28, 2013

Key chain

Gambar hujung minggu yg lepas lepas. Dapat jemputan house warning kat rumah Ninie yang baru pindah ke Bradford. Terima kasih Ninie sediakan aktiviti design key chain ni utk budak-budak. Bukan main happy lagi mereka dapat buat key chain sendiri. Siap simpan elok2 lagi :)

Gambar sekitar housewarming takde (arghh, menyesal lagi... dah dapat makan sedap2, terus lupa kamera). Ni pun sempat snap hasil budak2 bila dah balik rumah :)

Mula2 kita tgk hasil tangan Irfan dulu....
Irfan dgn muka notty... cuba tiru muka kat key chain yg dia buat tu...
The other side of Irfan's key chain
Gambar close up...
Ni pula hasil kreativiti Aisyah..
Siap ada nama Aisyah
Aisyah punya juga
Akhir sekali kita tgk hasil tangan Danish...
Trade mark baru bila bergambar - nganga mulut..
Close up Key chain Danish :)

16 comments:

  1. Wah kreatifnya mereka ni... kalau girl mesti flower dan rantai tangan kan :)

    ReplyDelete
  2. alo.lo..lo..kreatifnya budak2 ni Nur.. pandai depa buat kan...:)

    ReplyDelete
  3. Semuanya kreatif2 belaka..sampaikan danish pun tahu buat keychain yg cute tuh..yg aisyah nyer mmg melambangkan gegurl lah..:)

    ReplyDelete
  4. wah!!!!bestnye bt keychain sendiri. hok irfan plg unik. heheh!!!! so creative

    ReplyDelete
  5. Bestnya pegi house warming,ada aktiviti utk budak2 plk.

    ReplyDelete
  6. Idea yang sangat bagus untuk aktiviti makan2 kat rumah, sekurang-kurangnya anak2 dpt enjoy aktiviti selain makan2 dan parents pun ada masa lah nak borak2 dengan aman.

    ReplyDelete
  7. wah kreatifnya..cantik n ceria.bagus xtvt gini

    ReplyDelete
  8. Kreatif ni..sya pun x pndai buat keychain ni..hehe

    ReplyDelete
  9. kreatif semuanya, lekat segala yang boleh yer danish hehe. Bagus kan buat aktiviti ni for kids, tak la dorang boring. Hehehe biasa la kita kita kan kalau dah berkumpul ada makan2, kamera mmg tah ke mana.

    ReplyDelete
  10. Wah bestnya ada keychain activity kt rmh Ninie.!! Mmg seronokla kids kan..the outcomes are very nice. Well done! :)

    ReplyDelete
  11. comei,... msti seronok budak2 kan kak....

    ReplyDelete
  12. yg Danish punya tu comel,ceria,mcm2 shape ada..

    ReplyDelete
  13. comel2 key chainnya..budak2 mg suka aktiviti comel2 cmni..comel2 anak awak..:)

    dtg terjah dr blog MD..rasanya macam baru pertama kali dtg sini..entah tapi nama nurbijen tu macam familiar..hehe

    ReplyDelete
  14. as salam....
    salam perkenalan....
    terjahan dibuat melalui blog MD...

    suka melihat kreativiti anak2...
    tengok hasil from their view kan :D

    ReplyDelete
  15. Wah.. syoknya tu.. ummi makan..anak2 dapat key chain cantik.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails