Saturday, November 2, 2013

Colours of Autumn II


Lokasi: Lister Park, October 2013








 Bila musim bunga, saya suka post gambar-gambar bunga.
Masuk musim autmn, jangan marah bila saya banyak post gambar pokok dgn daun yang pelbagai kaler ni...
Subhanallah, mmg kagum dgn alam ciptaan Allah...
Syukur kerana diberi peluang utk menikmati keindahan negara empat musim...


NuKilaN:
 

9 comments:

  1. cantik bila la nk dpt jln2 negara 4 musim ni...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmadulillah diberi peluang belajar negara 4 musim :)
      btw, JS thanks singgah sini :)

      Delete
  2. Cantiknya lahai......
    Dapat menikmati melului blog orang pun dah cukup bersyukur bagi OKje Bijen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Tapi tak lama pemandangan mcm ni… tak lama lagi, habis la botak pokok2 tu...

      Delete
  3. Cantiknya kan keindahan 4 musim nie..nikmatilah segala ade peluang nur..Aiysah dah mula sarung baju sejuk tebal dah tuh nampaknya..:hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu UA…. dah mula sarung winter jaket… sebelah pagi kadang2 dah 5 degree… cakap dah keluar asap dari mulut :(

      Delete
  4. subhanallah!!!mmg cantik especially model autumn season tu/.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Model tu aje la yang sentiasa setia beraksi depan kamera… yang lain tak berapa nak layan…huhuhu

      Delete

Related Posts with Thumbnails