Monday, November 11, 2013

Nota cinta

Bangun pagi, terjumpa nota ni atas meja study dari anak dara saya.....
Nota cinta dari Aisyah
Cukup untuk membuatkan saya tersenyum lebar...
Agak-agak mommies boleh faham tak?
Meh sini nak tulis semula...
"Helo (Hello) mum, I all day mick (make) a card just for you because I luve (love) you. Luve Aisyah".
Hehehe, sweet tak nota dari Aisyah ni?
Ni pula gambar belakang nota
Thanks Aisyah... You really make my day. Love you too :)

16 comments:

  1. so sweet aisyah..all day buat card tuk ummi..deserves a big hug tu...hehe

    ReplyDelete
  2. Bila anak menulis, ianya dtg dari hati yg ikhlas Nur... Memang hati setiap ibu akan berbunga riang bila dpt nota cinta ni.. good girl Aisyah ;)

    ReplyDelete
  3. Alahai...comelnya, mak mna yg tak tersenyum..

    ReplyDelete
  4. huk aloooooh, bakpo gak comey sangat ni, are u gonna mike one for me ? ;) Slang Bradford dia pekat kan, hihi comel.

    ReplyDelete
  5. alo..lo..lo..comel Aisyah... so sweet..msti terharu kan bila anak dah pandai expresi perasaan dorang kt kita..:)

    ReplyDelete
  6. Sweetnya.....hati ibu mana yang tak 'cair' dapat note mcm ni:)

    ReplyDelete
  7. Memang sgt sweet...memang terasa bahagia sangat bila Anak bg notes kasih syg gitu...

    ReplyDelete
  8. cantiknye gambar ummi pakai gaun & crown tu…heheh!!!

    ReplyDelete
  9. so sweet.. manisnye kakak aisyah.. terharu haza baca..

    ReplyDelete
  10. Alololo....sweetnyer anak..... :)

    ReplyDelete
  11. Alahai, so sweet of Aisyah did this for Mommy! Rasa macam nak nangis tau kalau sesekali dapat kad dari anak. Btw, saya selalu sangat dah dapat nota cinta daripada anak lelaki...hehehe...

    ReplyDelete
  12. owhhhhh so sweet.... mesti touching abes ni...

    ReplyDelete
  13. Untuk mama je? Untuk papa tak de nota cinta ke Aisyah....

    ReplyDelete
  14. aololo...sweetnya Aisyah...sy nak sgt kalau dpt sorg anak perempuan...blh buat kawan...tp entah bilalah ye...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails