Wednesday, November 27, 2013

WW ::: Goodbye Autumn....






Gambar dua minggu lepas... 
Agaknya skrang ni semua pokok2 tu dah botak....

NuKilaN:
 

23 comments:

  1. Autumn in my heart ni.hehe..teringin nk g tgk sendri daun2cenggihi..cantik2 ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gitu la lebih kurang.. Insya Allah, ada la rezeki tu one fine day… amin!

      Delete
  2. Replies
    1. hihihi, nanti winter wonderland pulak :)

      Delete
  3. Irfan ni macam setinggi I jer kelihatannya, lagi2 dia buat sport, mesti mencanak naik si Irfan ni. Goodbye jugak autumn 2013.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erm, rasanya mcm biasa2 jer bagi budak umur 8 tahun.. kalau dibanding dgn kwn2 nya, dia nampak kecik jer… huhuhu
      Autumn berlalu bersama daun2 yang gugur.. cewahh...

      Delete
    2. haa baru 8 tahun tapi nampak tinggi la, mungkin dalam gambar nampak tinggi kot. Cam si JJ nampak besar walhal cenonet jer orangnya.

      Delete
  4. Kat sini nak gud bye apa pun okje tak tau Bijen...hehe...suka gambar 3 beradik yg kat tengah tu.....cantik dan unikkan Bijen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu mereka kata nak dapat gambar yg tak sama besar… abe the tallest and adik the smallest… idea budak2 tu la tu… saya tukang snap jer :)

      Delete
  5. cantiknya gambar2 tu...budak 3 org tu kalau dapat... cubit2 pipi dorang!! geram tgk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau adik senang sikit kot nak cubit… yg lain kena guna kaedah diplomasi seadanya.. hihihi

      Delete
  6. Ah mesti rindukan autum nanti kan sebab bila winter nanti tak tahan lak sejuknya kan..suka tgk ekspresi wajah irfan tuh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu muka bila kena paksa bergambar… Tak sabar juga tunggu winter.. hihihi, menikmati 4 musim selagi diberi peluang :)

      Delete
  7. kak sarah suka tengok aksi anak2 tu...teringat anak akak masa kecil2 dulu, bila bergambar macam2 aksi depa buat..

    ReplyDelete
  8. Bila balik Malaysia kelak Irfan & Aisyah masih boleh ingat tapi adik Danish tak tahulah boleh ingat tak memor ini semua kan Nur. Cantiklah pemandangannya...

    ReplyDelete
  9. Subahanallah cantiknya autum... bila lah akak dapat merasa ni.. teringin pulak nak ke korea :)

    ReplyDelete
  10. ohhh...autum dah habis ye Nur.. cantik je view tu...:)

    ReplyDelete
  11. heheheh.... takpe daun2 pokok botak jgn kepala kite yg botak udah

    ReplyDelete
  12. Hah, lepas ni dapatlah tengok gambar guling-guling atas salji pulak....

    ReplyDelete
  13. hi dear, salam singgah..
    comel nya anak2 u...

    ReplyDelete
  14. seronok dpt merasa angin ditempat org.. betul la kata MD, anak2 u ni sweet & comey sgt..

    ReplyDelete
  15. Selepas ni musim salji plak...sejukkkkk

    ReplyDelete
  16. cantiknya..seronok klu dpt dok overseaseas..dt la merasa autumn..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails