Tuesday, October 28, 2014

Bicester Village

Pagi tadi bawa anak2 jalan2 Legoland Windsor.
On the way balik, singgah Bicester Village.
Bukan singgah shopping pun, singgah solat.
Kat sini ada contemplation room.
Ada sejadah juga.
Senang jer nak cari bilik ni.
Antara kedai Prada dan Dior.
Yang nampak bumbung putih tu.
Tempek juga lah gambar Aisyah...
Alamak, gelap pulak.
Tempek juga gambar si adik.

11 comments:

  1. Like like like. Alhamdulillah ada jg kemudahan utk muslim

    ReplyDelete
  2. manih leting la kak aisyah ni.. :)

    ReplyDelete
  3. ai syoknya korang, legoland dekat, boleh pergi selalu..
    eh kan, patutnya komen pasal Bicester Village? haha.. saya tengok gambar budak2 tu happy je dh tahu mesti seronok jalan2 kan?

    ReplyDelete
  4. owhhhh sebuah-sebuah yer butik tu... cantik design building tu...

    ReplyDelete
  5. tempat tu memang tempat shopping je ke
    cer cite sikit
    tak penah p saya ni =)

    ReplyDelete
  6. Alahai ada juga kemudahan di negara orang ya! Senang cam ni. Eh, gambar Irfan mana? Tak sempat snap nak tempek kat sini ya!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Hi Dear,
    May i have your emails address?
    I hope to invite you to our event, but i do not have any contact from your blog.
    Thanks.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah senang kan ada contemplation room . How i wished sume tpt kt uk ni ada musolla :D

    Bestnya jalan-jalan :)

    ReplyDelete
  10. ada kemudahan macam ni memang baguslah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails