Monday, February 16, 2015

Seharian di London...

Hari ni last day boleh guna merlin kad.
Esok dah expired.
Jadi alang2 datang London, sempat lah bawa anak2 ke madame tussuds, london eye dan juga sealife london.

Aisyah dan tinkerbell...
Irfan dan charlie chaplin...
Danish dgn player kriket...
Semuanya gambar sekitar madame tussuds. 

Gambar anak2 posing dalam london eye...
Rupa btk kapsul london eye..
Berdekatan london eye ada sealife london...
Tempek juga sekeping gambar Irfan...
Selesai jelajah sealife, terus ke heathrow jemput mak cik dari M'sia...
Flight mendarat pkl 4.30, pkl 6 lebih baru keluar balai ketibaan.
Alhamdulillah, lega bila wajah yg dinanti tiba di balai ketibaan :)

10 comments:

  1. wahh seronok budak2 dpt jalan2 ye nur...ye laa weekend2 ape mau buat, jalan jek la kan...puas2 pusing negara org selagi ade peluang kan heheeheheh

    wahh sape yg dtg tu nur...mesti byk bawak stok masak2 dari malaysia tu...daun2 sudah pasti kan hehheheeheh...... best kan nur madame tussud sane....lieya penah gi madame tussuds kat hongkong...tak byk patung tapi kire okey laaaaa.... dpt gak feefeling bergambar ngan retis international heheheheeh

    ReplyDelete
  2. Kena habiskan merlin kad nur nanti rugi pulak kan .. gembiranya anak2 tu dapat explore semua nya .. :)

    ReplyDelete
  3. kapsul London eye tu nampak luas :)

    ReplyDelete
  4. Asm k nur

    Farah rasa dua hari lps frh nmpk k nur di cbeebies land. Nmpk masa k nur kat area postman pat. Nk bgn tegur tp k nur dah gerak ke tmpt lain. Plus takut salah org sbb nmpk mcm muka arab. Hihihi. Betul ke tu k nur? Tak confident nk gi tegur hahaha. Kang salah buat malu je sbb pnh salah tegur org.

    ReplyDelete
  5. Ni bukan anak anak jer yg seronok ni, umi abah pun seronok jugak dpt jalan hihi.....
    Charlie Chaplin tu dulu masa okje kecik suka tengok cite dia. Dah best sangatlah zaman tu....zamantu manalah byk siaran takat TV 1 ngan TV 2 jerlah...nampak sgt zaman batu yek hihj

    ReplyDelete
  6. bestnya Nur hihi...seronok gitu.sape yg dtg dari malaysia tu?

    ReplyDelete
  7. Wah siapa yg dtg tu...?! Yg penting mestilah org2 kesayangan nur kan... seronoknya tgk budak bertiga tu jln2!!

    ReplyDelete
  8. Wah.. dua dalam satu.. sambil ambil sedara sempat jalan jalan kat sana tu ..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails