Thursday, February 5, 2015

Setelah dua tahun...

Disember 2012...


Irfan, Year 3...
Aisyah, Year 1
Danish.. belum sekolah... masih baby lagi masa tu....

Selepas dua tahun, 28 January 2015...
Irfan, Year 5...
Aisyah, Year 3...
Danish dah masuk reception....

Tengok gambar ni mula lah rasa cepatnya mereka besar...
How time flies, kan?

NuKilaN:
 

12 comments:

  1. betul tu..kadang2 memang terasa cepat sgt anak2 ni membesar

    ReplyDelete
  2. Tak sedar kan .... cepat betul masa berlalu

    ReplyDelete
  3. salam kenal..moga mereka menjadi anak2 penyejuk dimata ..penawar dihati :-))

    iryantyahamad.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Yg nampak besar sangat Irfan tu Nur... nampak sangat si abang sulong :)

    ReplyDelete
  5. sekejap masa berlalu....dah besar2....:)kalau baca semula kisah mereka kecik2 compare dah besar2 rasa ketaranya pembesaran mereka:)

    ReplyDelete
  6. Muka anak2 pun dah jd cam org putih dah..hihihi

    ReplyDelete
  7. Nampaknya dah dekat le nak terima menantu....haha.....

    Danishlah yg nampak besarnya, sebab dulu dia baby baby sangat, la ni dah boleh jadi abang dah....
    Napelah tak letak gambar umi ngan abah sekali, barulah nampak sempurna family ni....

    Sebelum balik Malaysia nanti janji tempek gambo family ye Bijen....

    ReplyDelete
  8. Mass berlalu cepat..tgok kulit derang beza..dok negara orang putih lama2 kulit pun putih sama.hehe

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, comey2 nya anak nur :)

    ReplyDelete
  10. Makin besar makin cantik dan hensemlah anak-anak Nur:)
    Asiyah tu ayunya...

    ReplyDelete
  11. Alahai... mmg kejap je rasa... tgk gmbr no 2 tu nmpk matang anak2 nur ni...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails