Friday, March 13, 2015

Bunga dah keluar

Hujung minggu lepas kami ke Lister Park lagi.
Dah keluar bunga-bunga spring....
Ni spring bulb katanya....
Ada kaler putih, purple dan kuning...
Aisyah kata dia paling suka yg kaler purple ni...
Ni pula tulip bulb yang baru tanam... 
Tak sabar nak bergambar dgn bunga tulip lagi... 
Kena pegi lagi lah bulan depan :)

Yg ni saya tak tahu bunga apa... 
Banyak juga ditanam kat taman bunga tu...

Aisyah memang hobinya panjat memanjat...
Tak pasti la dah officially masuk spring ke belum.
Sejuk masih mencekik...
Kat Bradford ni suhu masih below 10 degree...
Hantar anak2 ke sekolah pagi tadi pun ada kereta yang dipenuhi snow.
Apasal la snow tak singgah sini? Nampak tak puas hati di situ... huhuhu

Owh, hari ni anak2 ke sekolah tak pakai uniform.
Sempena Red Nose Day katanya.
Nanti lah upload cerita bila dah siap keje... Daa!

7 comments:

  1. cantiknya kak nurbijen... pos sekuntum

    ReplyDelete
  2. yeayy spring is coming soon! masyaAllah geram tgk bunga2 ;)

    ReplyDelete
  3. wahhh cantiknya....
    tengok live mesti nampak lagi cantik kan....

    ReplyDelete
  4. unik nmpk bunga yg baru nak berkembang..tapi cantik sangat!nti dah kembang mekar lagilah geram tengok

    ReplyDelete
  5. Mesia pun dah berbunga..bunga ala2 sakura tu ja.. hehe

    ReplyDelete
  6. Cantik...malaysia bunga pokok jea dh keluar..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails