Tuesday, March 3, 2015

Salji di bulan Mac

Kisah kelmarin, 2 Mac.
Sekali lagi salji menyinggah di Bradford.
Sempat lah main snow sebelum pegi sekolah..
Danish and his snowball...
Tapi tak lama pun snow, lepas tu sang mentari terus menyinar...
Yang paling happy, tentunya tetamu kami dari M'sia.
Pengalaman pertama tengok hujan salji.
Alhamdulilah, masih dapat merasa pengalaman salji walau dah nak masuk spring :)

6 comments:

  1. Alaaaa... kakcik pun teringin nak main salji juga.... :)

    ReplyDelete
  2. seronok lah bdk2 kan... tetamu dr malaysia tentu seronok sbb kt malaysia takde salji, klu kt icity pun salji tiruan hehehhe

    ReplyDelete
  3. seronok lah bdk2 kan... tetamu dr malaysia tentu seronok sbb kt malaysia takde salji, klu kt icity pun salji tiruan hehehhe

    ReplyDelete
  4. bestnya main snow
    kirim kat malaysia sikit

    ehee :)

    ReplyDelete
  5. Salji macam tu best le main kalau salji dah tebal mau kejungg sejuk...

    ReplyDelete
  6. untung dpt main salji free2 je.kt Malaysia kena bayar tau..tu pun tak semua tempat ada.hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails