Thursday, July 24, 2014

Rezeki Irfan

Lagi kisah di hari akhir persekolahan.
Kalau Aisyah dapat award Learning superstar, Irfan pula bertuah bila dapat dapat cabutan bertuah dalam kalangan pelajar KS2 yang mempunyai kehadiran 100%.
Bukan main banyak lagi hadiah yang Irfan dapat dari kotak merah ni...
Antaranya game connet4. Mcm tau2 jer cikgu yg Irfan suka main game ni.
Ada juga game monopoly Junior.
Dan satu kit craft bersaiz Jumbo.
Ada lagi satu iaitu satu kotak coklat.
Belum sempat snap gambar, dah habis tiga beradik tu kerjakan.
Alhamdulillah, rezeki Irfan.
Dah la sekolah kat sini percuma, dapat hadiah mcm2 lagi di hari terakhir persekolahan :)

9 comments:

  1. Alhamdulillah ya.. murah rezki irfan nampaknya. Seronokla main dengan hadiAh yg dapat tu..

    ReplyDelete
  2. Waa..bestnyer sekolah oversea kak nur...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. murah rezeki Irfan kerana rajin pergi sekolah.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Irfan. ..tahniah jugak buat mak ayah dia....bukan mak dia aje yg meletop letop ni....anak pun sama meletop hehe...

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya... rezeki irfan...

    ReplyDelete
  6. Wah, memang best macam ni! Manalah tak suka pergi sekolah budak bertiga ni... Tahniahlah Irfan, murah rezeki nampaknya!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails